Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Caprese bokšteliai

caprese boksteliai

caprese boksteliaiSiūlome išbandyti Caprese bokštelius.
Jie skiriasi nuo tradicinių Caprese salotų tuo, kad į bokštelius dedami traškūs baklažanai ir viskas “konstruojama” vertikaliai.
Baklažanų riekeles apvoliojame miltuose, kiaušinio plakinyje ir panko džiūvėsėliuose. Kepame keptuvėje po 3 minutes kiekvieną pusę.
O toliau viskas tradiciškai: riekė pomidoro, riekė mocarelos, bazilikas, baklažanas. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir geru balzaminiu actu, gardiname druska.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė