Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Caprese Gazpacho

Image credit: Alanna Taylor Tobin | The Bojon Gourmet

Išbandyta, be galo skani šalta sriuba – “Caprese Gazpacho”:
į smulkintuvą dedame 1 kg supjaustytų prinokusių pomidorų, 3 skilteles česnako, pusę svogūno galvos, šaukštelį druskos, aitriąją papriką (jei mėgstate aštriau) ir sutriname.
Įdedame kelis ledo kubelius, pagardiname 2 šaukštais balzaminio acto, 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, 1 šaukštu vyno acto. Išmaišome, dedame į lėkštes, o ant viršaus užbarstome supjaustytais vyšniniais pomidorais, avokadu ir agurkais, baziliko lapeliais ir suplėšyta buivolių mocarela.

Šaltinis: http://www.bojongourmet.com/2015/07/caprese-gazpacho.html

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė