Francesco receptas

fettucciaDegustacijos, vykusios Užupio krautuvėje metu, mūsų draugas UAB “Enovilta” generalinis direktorius Francesco di Marco svečiams pasiūlė paragauti makaronų. Patiekalas buvo labai skanus, o pagaminti jam prireikė tik 15 min.

4 asmenims:

  • 250 g makaronų “Fettuccia”,
  • 60 g smulkiai supjaustyto vytinto kumpio Prosciutto Toscano,
  • 50 g tarkuoto rūkytos ricottos sūrio (Francesco naudojo ožkos, bet tiks ir karvės pieno sūris),
  • mėtų lapelių.

Į verdantį pasūdytą vandenį sudėkite makaronus ir virkite kaip nurodyta ant pakelio (~12 min.). Nukoškite makaronus ir įmaišykite kumpį ir ricotta sūrį, vis įpildami karšto vandens, kuriame virė makaronai. Pateikdami užbarstykite mėtų lapelių.

Paprasta, greitai paruošiama ir skanu!

Ačiū Francesco už receptą!