Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Gardžiausios bulvės

bulves su parmezanu

Bulvės yra skanu, o gardžiai paruoštoms bulvėms niekas neatsispirs. Šiam reikalui reiks mažų bulvyčių. Jas išverdame, kepimo skardą pašlakstome alyvuogių aliejumi ir bulves sutraiškome kokiu nors kietu daiktu. Apšlakstome aliejumi, apibarstome druska ir kepame orkaitėje 30 min. (po 15 min. reiktų apversti, kad iš abiejų pusių apskrustų). Tuo tarpu gaminame parmezano “gremolatą”: susmulkiname česnaką, patarkuojame citrinos žievelės, nepagailim petražolių ir užtarkuojam parmezano. Iškepusias bulves sumaišome su “gremolata”.
Taip paruoštos bulvės – puikus garnyras, o ir vienos skanu!
Šaltinis: http://userealbutter.com/2012/02/20/parmesan-gremolata-smasher-potatoes-recipe/

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė