Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Juodų pupelių, vyšninių pomidorų ir fetos sūrio mišrainė

Juodų pupelių, vyšninių pomidorų ir fetos sūrio mišrainė

Jei gaminti ruošiatės vakare, juodąsias pupeles užmerkite iš ryto (mirkt turėtų apie 12 val.), tuomet 1-1,5 val. virkite, kol suminkštės (kad būtų gardesnės, į puodą įmeskite morką, svogūną, saliero stiebą, lauro lapą, česnako skiltelę).
Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau ir kepkite orkaitėje arba naudokite konservuotus pusiau džiovintus vyšninius pomidorus.
Lengvai paskrudinkite migdolus.
Viską sumaišykite: pupeles, pomidorus, migdolus, fetos sūrį, užpilkite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, pagardinkite čiobreliais, raudonėliais ir druska.
Šaltinis: http://katieatthekitchendoor.com/2012/07/01/cookbook-of-the-month-super-natural-every-day/

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė