Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Draugų receptai

fettuccia

Francesco receptas

Degustacijos, vykusios Užupio krautuvėje metu, mūsų draugas UAB “Enovilta” generalinis direktorius Francesco di Marco svečiams pasiūlė paragauti makaronų. Patiekalas buvo labai skanus, o pagaminti jam prireikė tik 15 min. 4 asmenims: 250 g makaronų “Fettuccia”, 60 g smulkiai supjaustyto vytinto … Skaitykite išsamiau…

trapuciai

Trapučiai su džiovintais pomidorais

Šį receptą mums maloniai paskolino Tupperware platinanti kompanija “Tvarkos linija”. Jie naudojo krautuvėje parduodamus saulėje džiovintus pomidorus bei “Chorizo” dešrą. Davė ir mums trapučių paragauti – labai gardu! 40 g džiovintų  pomidorų (gali būti sausi arba aliejuje), 60 g „Chorizo“ … Skaitykite išsamiau…

anciuviai_21

Ančiuviai

Nuoširdžiausiai dėkojame visiems ančiuvių vakarėlio dalyviams už gerus žodžius, komplimentus ir pasiūlymus! Jei norėtumėte užkandėlių su ančiuviais pasigaminti namuose, siūlome keletą geriausiai įvertintų receptų. Ančiuviai su paprikų pagardu – mostarda Jums reiks: juodos duonos, paprikų mostardos, ančiuvių, svogūnų laiškų. Paruošimas … Skaitykite išsamiau…

chorizo su krevetemis

Krevečių ir chorizo užkandis

200 g vidutinio dydžio krevečių 200 g chorizo dešrelių 1 susmulkinta česnako skiltelė 1/2 šaukštelio džiovintų raudonėlių 1 šaukštas raudonojo vyno acto 1 šaukštas sauso chereso 1/4 puodelio tyro alyvuogių aliejaus 2 šaukštai susmulkintų petražolių Į dubenį sudėkite krevetes, česnaką, … Skaitykite išsamiau…

pyragėliai su chorizo

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su chorizo dešra ir ožkos sūriu

4 asmenims: 100 g pievagrybių alyvuogių aliejaus 500 g sluoksniuotos tešlos 100 g chorizo 8 vyšniniai pomidorai 16 brokolių pumpurų (nuplikytų verdančiu vandeniu) 100 g ožkos pieno sūrio Pievagrybius susmulkinkite, pakepinkite alyvuogių aliejuje. Sluoksniuotą tešlą supjaustykite norimo dydžio kvadratais, ant … Skaitykite išsamiau…

Kuskusas su Gruyere

Siūlome pasigaminti: kuskusas su romaninėmis salotomis ir Gruyère sūriu

Jums reikės: 200 g Gruyère sūrio 25 g sviesto 2 šaukštai miltų 400 ml pieno druskos, pipirų, muskato riešuto 200 g kuskuso 200 ml vištienos sultinio 800 g romaninių salotų 75 g pekano riešutų Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir … Skaitykite išsamiau…

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė