Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Pomidorų padaže kepta mocarela

mocarela padaze

mocarela padazeGaminame padažą: alyvuogių aliejuje pakepiname svogūnus, sudedame česnakus, tuomet smulkintus pomidorus, petražoles, bazilikus, raudonėlį, pagardiname druska, pipirais, įberiame šiek tiek cukraus, jei mėgstate aštriau, įdėkite ir aitriųjų paprikų.. Uždengiame puodą ir 30 minučių troškiname.

Supilame padažą į karščiui atsparų indą, sudedame mocarelą ir špinatus. Kepame orkaitėje 5 minutes. Ragaujame su paskrudinta duona.

Šaltinis: http://reciperunner.com/baked-mozzarella-and-marinara-dip/

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė