Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su karamelizuotais svogūnais ir ožkos sūriu

krepseliai su ozkos suriu

Originaliame recepte (nuoroda žemiau) procesas pakankamai ilgas, vien svogūnų paruošimas trunka apie 1,5 val. Mes kai ką pakeitėme ir visas patiekalas buvo paruoštas per pusvalandį.
Ėmėme sluoksniuotą tešlą, išpjovėme apskritimus ir sudėjome į kepimo formeles (taip pasirodė paprasčiau, nei tikėtis, kad tešlos krašteliai užsiries bekepdami, kaip pateikiama aprašyme). Į krepšelius dėjome karamelizuotus svogūnus, riekelę ožkos sūrio ir kepėme 15-20 min. 180 C orkaitėje. Prieš pateikiant apšlakstėme balzaminio acto kremu ir užbarstėme šviežių čiobrelių. Labai gardu su salotomis!

Originalus receptas: http://www.whatkatieate.com/recipes/caramelised-onion-and-goats-cheese-tartlets-with-balsamic-syrup/

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė