Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Krevečių ir chorizo užkandis

chorizo su krevetemis

200 g vidutinio dydžio krevečių
200 g chorizo dešrelių
1 susmulkinta česnako skiltelė
1/2 šaukštelio džiovintų raudonėlių
1 šaukštas raudonojo vyno acto
1 šaukštas sauso chereso
1/4 puodelio tyro alyvuogių aliejaus
2 šaukštai susmulkintų petražolių

Į dubenį sudėkite krevetes, česnaką, raudonėlį, vyno actą, cheresą, aliejų. Išmaišykite ir marinuokite 30 min.

sutvirtinkite smeigtuku chorizo ir krevetę (kaip nuotraukoje), vartydami kepkite vidutinio karštumo keptuvėje 3-4 min. Apibarstykite petražolėmis.
Užkandis paruoštas!

Šaltinis: http://www.thegalleygourmet.net/2012/06/shrimp-and-spanish-chorizo-bites.html

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė