Naujienos

Užupio krautuvės naujienos

mociutes alyvuoges

„Močiutės” alyvuogės

Žalios traiškytos alyvuogės, pretenduojančios tapti metų atradimu. Ispanai jas taip ir vadina „aceitunas aliñadas de la abuela” – močiutės marinuotos alyvuogės. Pagardintos paprikomis, česnakais ir daugybe prieskonių, kurių sudėties močiutė neatskleidžia.

Išsamiau„Močiutės” alyvuogės
Moliterno al tartufo

Pecorino Moliterno al Tatrufo

Nepasterizuoto avies pieno sūris su trumais iš Sardinijos (Italija). Brandinamas  ir skalaujamas alyvuogių aliejaus ir vyno acto mišiniu 12 mėnesių. Kuomet sūris įgyja savo charakterį, prisotinamas juodųjų trumų kremo ir toliau brandinamas 6 mėnesius. Tikra trumų „bomba”! Puikiai tiks su…

IšsamiauPecorino Moliterno al Tatrufo

Lardo di Colonnata

Ant mūsų pjaustyklės Lardo di Colonnata. Taip, taip – geriausi itališki lašiniai, 6 mėnesius brandinti Feraros marmuro voniose! Pjaustom labai plonai ir su didele meile. Tiesiog tirpsta burnoje.

IšsamiauLardo di Colonnata
naujiena1

Sicilijos paslaptys

Naujienos iš Sicilijos – Segreti di Sicilia – produktai, sukurti Cutrera šeimos ūkyje. Džemai, užtepėlės, padažai, medus ir kt. Produktai, kuriems naudojami tik Sicilijoje užauginti vaisiai ir daržovės, tik aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, gavęs daugybę apdovanojimų visame pasaulyje, gardinami Trapani…

IšsamiauSicilijos paslaptys