Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Siūlome pasigaminti: kuskusas su romaninėmis salotomis ir Gruyère sūriu

Kuskusas su Gruyere

Jums reikės:
200 g Gruyère sūrio
25 g sviesto
2 šaukštai miltų
400 ml pieno
druskos, pipirų, muskato riešuto
200 g kuskuso
200 ml vištienos sultinio
800 g romaninių salotų
75 g pekano riešutų

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir trumpai pakepkite. Maišydami supilkite pieną, virkite apie 5 min., kol padažas sutirštės. Sutarkuokite Gruyère ir pusę jo suberkite į padažą. Pagardinkite druska, pipirais, muskato riešutu.
Suberkite kuskusą į kepimo indą ir užpilkite karštu sultiniu.
Romanines salotas trumpam sumeskite i verdantį vandenį, išgriebkite ir nusausinkite.
Šakute pamaišykite išbrinkusį kuskusą, ant jo dėkite salotas, užpilkite padažą. Ant viršaus sudėkite smulkintus pekano riešutus, likusį Gruyère, apdėkite sviesto gabaliukais.
Kepkite 200 C orkaitėje 15 miničių.
Šaltinis: http://www.gruyere.com

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė