10 metų senose statinėse brandintas Giuseppe Giusti balzaminis actas. Sodrus, tirštas, salsvoko skonio. Skanu su salotomis, mėsa, žuvimi, sūriais. Actas supiltas į puikaus dizaino buteliuką, todėl gali būti maža ir subtili dovana.
Tradicinis Modenos balzaminis actas (Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) – balzaminių actų karalius, vienas brangiausių produktų, italų kulinarinis pasididžiavimas, kuriam padaryti reikia nuo 12 iki 25 metų. Produktas, kurio gamybą, kokybę, išpilstymą ir net pardavimą griežtai kontroliuoja tradicinio balzaminio acto … Skaitykite išsamiau…
Tradicinis Modenos balzaminis actas (Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) – balzaminių actų karalius, vienas brangiausių produktų, italų kulinarinis pasididžiavimas, kuriam padaryti reikia nuo 12 iki 25 metų. Produktas, kurio gamybą, kokybę, išpilstymą ir net pardavimą griežtai kontroliuoja tradicinio balzaminio acto … Skaitykite išsamiau…
Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. … Skaitykite išsamiau…
Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. … Skaitykite išsamiau…
“Banda Rossa” visuomet buvo Giusti šeimos pasididžiavimas. Išskirtinė kokybė išgaunama 20 metų brandinant actą XVII-XVIII a. statinėse. Rezultatas – unikalus, ypatingai sodrus balzaminis actas. Puikaus aromato ir skonio actas naudojamas išskirtinėmis progomis. Gamintojas: Giuseppe Giusti, Italija.
Išskirtinės kokybės Modenos balzaminis actas, pagamintas minint Giusti šeimos keturių šimtų metų veiklos jubiliejų. Šiam produktui ypač kruopščiai atrinktos vynuogės, brandintas 15 metų XIX a. statinėse. Pilno skonio su ilgai išliekančiu poskoniu, nepakartojamo aromato actas. Patariama vartoti ant jautienos išpjovos … Skaitykite išsamiau…
Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 10 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Ideliai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, … Skaitykite išsamiau…
Balzaminis actas “Il profumato” pasižymi tvirtu skoniu ir intensyviu aromatu. Brandintas šešis metus senose statinėse. Puikiai tinka salotoms, ant neapdorotų daržovių, padažams gaminti. Gamintojas: Giuseppe Giusti, Italija.
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė