Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Actai

tradicinis Modenos balzaminis actas

Tradicinis Modenos balzaminis actas, 25 m.

Tradicinis Modenos balzaminis actas (Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) – balzaminių actų karalius, vienas brangiausių produktų, italų kulinarinis pasididžiavimas, kuriam padaryti reikia nuo 12 iki 25 metų. Produktas, kurio gamybą, kokybę, išpilstymą ir net pardavimą griežtai kontroliuoja tradicinio balzaminio acto … Skaitykite išsamiau…

Picture 2884

Tradicinis Modenos balzaminis actas, 12 m.

Tradicinis Modenos balzaminis actas (Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) – balzaminių actų karalius, vienas brangiausių produktų, italų kulinarinis pasididžiavimas, kuriam padaryti reikia nuo 12 iki 25 metų. Produktas, kurio gamybą, kokybę, išpilstymą ir net pardavimą griežtai kontroliuoja tradicinio balzaminio acto … Skaitykite išsamiau…

luigi

Balzaminis actas “Reserve Luigi”

Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. … Skaitykite išsamiau…

carlo

Balzaminis actas “Reserve Carlo”

Nuo XIX a. pradžios balzaminio acto istorija tapo daugelio Modenos šeimų, darančių ir akylai saugančių šio eliksyro gaminimo receptus, istorija. Tuo laikmečiu atsirado tradicija gimus kūdikiui padaryti keletą bačkų balzaminio acto ir brandinti jį tol, kol šis šeimos narys nesusituoks. … Skaitykite išsamiau…

giusti balzaminis actas 20m

Balzaminis actas “Banda Rossa”

“Banda Rossa” visuomet buvo Giusti šeimos pasididžiavimas. Išskirtinė kokybė išgaunama 20 metų brandinant actą XVII-XVIII a. statinėse. Rezultatas – unikalus, ypatingai sodrus balzaminis actas. Puikaus aromato ir skonio actas naudojamas išskirtinėmis progomis. Gamintojas: Giuseppe Giusti, Italija.

giusti balzaminis actas 15m

Balzaminis actas “Quarto Centenario”

Išskirtinės kokybės Modenos balzaminis actas, pagamintas minint Giusti šeimos keturių šimtų metų veiklos jubiliejų. Šiam produktui ypač kruopščiai atrinktos vynuogės, brandintas 15 metų XIX a. statinėse. Pilno skonio su ilgai išliekančiu poskoniu, nepakartojamo aromato actas. Patariama vartoti ant jautienos išpjovos … Skaitykite išsamiau…

quality-3-gold-medals-riccardo-giusti-il-denso-with-box

Balzaminis actas “Riccardo Giusti”

Nepaprastai tirštas balzaminis actas, turintis saldų poskonį. Gaminamas pagal senąjį Riccardo Giusti receptą iš vėlyvo skynimo vynuogių, 10 metų brandinamas senose statinėse. Tinka naudoti prie daugybės patiekalų kaip tirštas padažas. Ideliai dera su griliuota mėsa ar žuvimi, ant sūrių, vaisių, … Skaitykite išsamiau…

giusti balzaminis actas 6m

Balzaminis actas “Il profumato”

Balzaminis actas “Il profumato” pasižymi tvirtu skoniu ir intensyviu aromatu. Brandintas šešis metus senose statinėse. Puikiai tinka salotoms, ant neapdorotų daržovių, padažams gaminti. Gamintojas: Giuseppe Giusti, Italija.

giusti balzaminis actas 8m

Balzaminis actas “Il Classico”

Turtingo skonio ir aromato balzaminis actas. Pukiai subalansuotas rūgštumas ir saldumas. Pagamintas iš kruopščiai atrinktų vynuogių, brandintas 8 metus senose statinėse. Tinka salotoms, omletams, ant keptos mėsos ir žuvies. Gamintojas: Giuseppe Giusti, Italija.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė