Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Actai

Picture 1886

Balzaminis actas “Mosto Sacro”

Balzaminis Modenos actas Mosto Sacro gaminamas tik iš Emilia Romagna regione surinktų vynuogių. Brandinamas ąžuolo statinėse. Tamsiai rudos spalvos, salsvai rūgštaus skonio actas naudojamas ant šokolado, ledų, žalios mėsos ir žuvies (pvz., karpačio), sūrių ir salotų. Gamintojas: Casa Rinaldi (Italija)

balzaminis actas

Calamaio di Vittoria

10 metų senose statinėse brandintas Giuseppe Giusti balzaminis actas. Sodrus, tirštas, salsvoko skonio. Skanu su salotomis, mėsa, žuvimi, sūriais. Actas supiltas į puikaus dizaino buteliuką, todėl gali būti maža ir subtili dovana.

CAPIRETE-20-Sherry-Vinegar-Reserve

Capirete 20 metų brandintas chereso actas

Sodrios raudonmedžio spalvos, intensyvaus aromato ir skonio, kuriame jaučiamos vanilės, džiovintų vaisių ir vyne mirkyto medžio natos. Idealiai tiks padažams, marinatams, mėsos ir žuvies patiekalams. Rūgštingumas: 8%. Vynuogės: Palomino. Brandinimas: 20 metų solera metodu. Statinės: amerikietiško ąžuolo. Kilmės šalis: Ispanija

CAPIRETE-Solera-8-Sherry-Vinegar

Capirete 8 metus brandintas chereso actas

Tamsiai gintarinės spalvos, su džiovintų vaisių aromatu, atsiradusiu po brandinimo medinėse statinėse, sodraus, gerai subalansuoto skonio. Rekomenduojama naudoti mažais kiekiais, nes actas pakankamai stiprus ir rūgštus. Idealiai tiks padažams, marinatams, mėsos patiekalams. Rūgštingumas: 7%. Vynuogės: Palomino. Brandinimas: 8 metai solera … Skaitykite išsamiau…

CAPIRETE-Sherry-Vinegar

Capirete 4 metus brandintas chereso actas

Tamsiai gintarinės spalvos, su džiovintų vaisių aromatu, atsiradusiu po brandinimo medinėse statinėse, sodraus, gerai subalansuoto skonio. Rekomenduojama naudoti mažais kiekiais, nes actas pakankamai stiprus ir rūgštus. Idealiai tiks padažams, marinatams, mėsos patiekalams. Rūgštingumas: 7%. Vynuogės: Palomino. Brandinimas: 4 metai solera … Skaitykite išsamiau…

Sweet-PX-Sherry-Vinegar

Chereso actas su Pedro Ximenez vynu

Sodrios raudonmedžio spalvos, intensyvaus aromato, kuriame jaučiamos džiovintų vynuogių, skrudintos kavos ir saldymedžio natos. Salsvo, labai malonaus ir ilgai išliekančio skonio. Idealiai tiks padažams, marinatams, mėsos ir žuvies patiekalams. Rūgštingumas: 7%. Vynuogės: Palomino, Pedro Ximenez. Brandinimas: 4 metai solera metodu. … Skaitykite išsamiau…

Picture 2244

Balzaminis actas “il Oro”

Modenos balzaminis actas –  vertingiausia maistinio acto rūšis. Nuo kitų acto rūšių skiriasi tamsiai ruda spalva ir specifiniu saldžiarūgščiu skoniu bei kvapu. Balzaminis actas laikomas delikatesu ir vertinamas gurmanų. Gamintojas: Casa Rinaldi (Italija).

Picture 2626

Baltas balzaminis actas

Baltas balzaminis actas “Casa Rinaldi”. Labai malonaus, švelnaus salsvoko skonio. Sudėtis: baltas vyno actas, vynuogių misa. Gamintojas: Casa Rinaldi (Italija)

balzam kremas

Balzaminis padažas

Tirštas, saldžiarūgštis balzaminio acto kremas – puikus pagalbininkas virtuvėje. Tiks prie daugybės patiekalų: griliuotos mėsos ir žuvies, salotoms, desertams dekoruoti, padažams, marinatams ruošti.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė