Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Fasuotos alyvuogės ir daržovės

alyvuoges Aragon

Alyvuogės Aragon

Pailgos formos, tamsiai violetinės-juodos spalvos alyvuogės. Vaisiai skinami jau sunokę, ruošiami tradiciniu Aragono (Ispanija) būdu: tik su vandeniu ir druska, todėl alyvuogėse išlieka šiek tiek natūralaus kartumo. Puikiai tinka kaip užkandis, salotoms, makaronų patiekalams ir troškiniams.

artisokai aliejuje

Artišokai

Artišokai su prieskoninėmis žolelėmis aliejuje. Gamintojas: Claudio Lombardi (Italija)

pomidorai aliejuje

Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje

Aukščiausios kokybės saulėje džiovinti pomidorai, pagardinti kaparėliais, česnakais ir prieskoninėmis žolelėmis. Gamintojas: Claudio Lombardi (Italija)

kapareliai druskoje

Kaparėliai druskoje

Kaparėliai druskoje. Gamintojas: Claudio Lombardi (Italija).

kapariai

Kapariai

Marinuotos kaparių uogos yra malonaus, rūgštoko skonio. Valgomos kaip užkandis, tinka salotoms, padažams, sumuštiniams gardinti.

kapareliai puntina

Kaparėliai Puntina

Kaparėliai Puntina. Gamintojas: Claudio Lombardi (Italija)

paprikeles tunu

Paprikėlės, įdarytos tunu, 314 ML

Lengvai aštrios paprikėlės, įdarytos tunu ir kaparėliais – puikus, lengvas užkandis.

paprikeles idarytos suriu

Paprikėlės įdarytos Riccotta ir kaparėliais

Paprikėlės įdarytos Riccotta ir kaparėliais. Gamintojas: Claudio Lombardi (Italija)

cili

Aitriosios paprikėlės

Aitriosios paprikėlės. Gamintojas: Jose Lou (Ispanija)

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė