Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Džemai su prieskoniais Prisca

dzemai su prieskoniais

Figų džemas su garstyčiomis – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Ragaukite su raudona ir balta mėsa, tiks su mėlyno pelėsio sūriais.

Raudonų uogų džemas su kuminu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Naudokite padažams arba tepkite tiesiai ant keptos mėsos. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.

Apelsinų džemas su šafranu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.

Kriaušių džemas su kardamonu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Ragaukite su rūkyta ar griliuota žuvimi, tepkite ant lietinių – bus labai įdomu. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.

Pomidorų džemas su pipirais – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Naudokite padažams arba tepkite tiesiai ant keptos mėsos. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė