Figų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikus sūrių palydovas, tiks su minkštais ir šviežiais sūriais, su pusiau brandintais, kietais ir mėlyno pelėsio sūriais. Pateikite su Gouda, Brie, Camembert, Cheddar, Pecorino Romano arba Parmigiano-Reggiano. Derinkite su Manchego, Roquefort, Gorgonzola.
Vyšnių pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikus sūrių palydovas, tiks su minkštais ir šviežiais sūriais, su pusiau brandintais, kietais ir mėlyno pelėsio sūriais. Pateikite su Gouda, Brie, Camembert, Cheddar, Pecorino Romano arba Parmigiano-Reggiano. Derinkite su Manchego, Roquefort, Gorgonzola.
Mėlynių pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikiai tinka su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais.
Karamelizuotų paprikų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikiai tinka su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais.
Karamelizuotų svogūnų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikiai tinka su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais.
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė