Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Pagardai sūriams ir paštetams Prisca

pagardai suriams ir pastetams

Figų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikus sūrių palydovas, tiks su minkštais ir šviežiais sūriais, su pusiau brandintais, kietais ir mėlyno pelėsio sūriais. Pateikite su Gouda, Brie, Camembert, Cheddar, Pecorino Romano arba Parmigiano-Reggiano. Derinkite su Manchego, Roquefort, Gorgonzola.

Vyšnių pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikus sūrių palydovas, tiks su minkštais ir šviežiais sūriais, su pusiau brandintais, kietais ir mėlyno pelėsio sūriais. Pateikite su Gouda, Brie, Camembert, Cheddar, Pecorino Romano arba Parmigiano-Reggiano. Derinkite su Manchego, Roquefort, Gorgonzola.

Mėlynių pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikiai tinka su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais.

Karamelizuotų paprikų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikiai tinka su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais.

Karamelizuotų svogūnų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikiai tinka su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė