Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Cannelloni

Picture 4136

Aukščiausios kokybės itališki makaronai, pagaminti iš kietagrūdžių kviečių.

Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai, vanduo.

Siūlome pasigaminti: Cannelloni su rikota ir špinatais. Reiks: 250 g Cannelloni makaronų, 500 g rikotos, 500 g špinatų, 100 g parmezano sūrio, druskos, pipirų, muskato riešuto, 500 ml pieno, 40 g sviesto, 40 g miltų.

Sumeskite špinatus į verdantį vandenį, nukoškite (pasistenkite, kad liktų kuo mažiau skysčio), susmulkinkite. Sumaišykite špinatus, tarkuotą parmezaną, rikotą, pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminkite bešamelio padažą, pagardinkite druska ir muskato riešutu. Į Cannelloni makaronus sukiškite špinatų masę, sudėkite į kepimo indą ir užpilkite padažu. Kepkite 35-40 min. 180 C orkaitėje.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė