Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Makaronai su kiaušiniais

Taglaitelle tartufo 1

Taglliatelle al Tartufo (su trumais)

Išskirtiniai rankų darbo makaronai, apie kuriuos rašo solidžiausi gastronomijos žurnalai, giria garsiausi virtuvės šefai, vadindami juos “Pasta Grand Cru”. Luigi ir jo žmona Maria, gaminantys šiuos makaronus, vadinami tikrais makaronų meistrais. Nedidelėje savo gamyklėlėje per dieną pagamina tik 80 kg … Skaitykite išsamiau…

Tagliatelle Amalfitane 1

Tagliatelle Amalfitane

Išskirtiniai rankų darbo makaronai, apie kuriuos rašo solidžiausi gastronomijos žurnalai, giria garsiausi virtuvės šefai, vadindami juos “Pasta Grand Cru”. Luigi ir jo žmona Maria, gaminantys šiuos makaronus, vadinami tikrais makaronų meistrais. Nedidelėje savo gamyklėlėje per dieną pagamina tik 80 kg … Skaitykite išsamiau…

pappardelle Aldo

Pappardelle

Išskirtiniai rankų darbo makaronai, apie kuriuos rašo solidžiausi gastronomijos žurnalai, giria garsiausi virtuvės šefai, vadindami juos “Pasta Grand Cru”. Luigi ir jo žmona Maria, gaminantys šiuos makaronus, vadinami tikrais makaronų meistrais. Nedidelėje savo gamyklėlėje per dieną pagamina tik 80 kg … Skaitykite išsamiau…

chitarrine

Chitarrine

Išskirtiniai rankų darbo makaronai, apie kuriuos rašo solidžiausi gastronomijos žurnalai, giria garsiausi virtuvės šefai, vadindami juos “Pasta Grand Cru”. Luigi ir jo žmona Maria, gaminantys šiuos makaronus, vadinami tikrais makaronų meistrais. Nedidelėje savo gamyklėlėje per dieną pagamina tik 80 kg … Skaitykite išsamiau…

filini

Filini

Išskirtiniai rankų darbo makaronai, apie kuriuos rašo solidžiausi gastronomijos žurnalai, giria garsiausi virtuvės šefai, vadindami juos “Pasta Grand Cru”. Luigi ir jo žmona Maria, gaminantys šiuos makaronus, vadinami tikrais makaronų meistrais. Nedidelėje savo gamyklėlėje per dieną pagamina tik 80 kg … Skaitykite išsamiau…

maccheroncini

Maccheroncini

Išskirtiniai rankų darbo makaronai, apie kuriuos rašo solidžiausi gastronomijos žurnalai, giria garsiausi virtuvės šefai, vadindami juos “Pasta Grand Cru”. Luigi ir jo žmona Maria, gaminantys šiuos makaronus, vadinami tikrais makaronų meistrais. Nedidelėje savo gamyklėlėje per dieną pagamina tik 80 kg … Skaitykite išsamiau…

tagliatelle Aldo

Tagliatelle

Išskirtiniai rankų darbo makaronai, apie kuriuos rašo solidžiausi gastronomijos žurnalai, giria garsiausi virtuvės šefai, vadindami juos “Pasta Grand Cru”. Luigi ir jo žmona Maria, gaminantys šiuos makaronus, vadinami tikrais makaronų meistrais. Nedidelėje savo gamyklėlėje per dieną pagamina tik 80 kg … Skaitykite išsamiau…

Picture 3762

Lazanijos lakštai

Aukščiausios kokybės itališki lazanijos lakštai su kiaušiniais. Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai, kiaušiniai 19,36%, vanduo. Virti pasūdytame vandenyje 2 min., kepti orkaitėje 20-25 min.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė