Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Makaronai

mista corta

Pasta di Gragnano Mista Corta

Pasta di Gragnano I.G.P. – pasaulinę šlovę pelnę makaronai, skaitomi geriausiais pasaulyje. Tai makaronų makaronai: kietagrūdžiai miltais, mineralais praturtintas šaltinių vanduo, bronzinės formos ir ilgas džiovinimo procesas – tokios yra šio stebuklo paslaptys. Makaronų gamykla Gentile, įkurta 1876 m., yra … Skaitykite išsamiau…

orecchiette napoletane

Pasta di Gragnano Orecchiette Napoletane

Pasta di Gragnano I.G.P. – pasaulinę šlovę pelnę makaronai, skaitomi geriausiais pasaulyje. Tai makaronų makaronai: kietagrūdžiai miltais, mineralais praturtintas šaltinių vanduo, bronzinės formos ir ilgas džiovinimo procesas – tokios yra šio stebuklo paslaptys. Makaronų gamykla Gentile, įkurta 1876 m., yra … Skaitykite išsamiau…

gnocchi napoletani

Pasta di Gragnano Gnocchi Napoletani

Pasta di Gragnano I.G.P. – pasaulinę šlovę pelnę makaronai, skaitomi geriausiais pasaulyje. Tai makaronų makaronai: kietagrūdžiai miltais, mineralais praturtintas šaltinių vanduo, bronzinės formos ir ilgas džiovinimo procesas – tokios yra šio stebuklo paslaptys. Makaronų gamykla Gentile, įkurta 1876 m., yra … Skaitykite išsamiau…

paccheri rigati

Pasta di Gragnano Paccheri Rigati

Pasta di Gragnano I.G.P. – pasaulinę šlovę pelnę makaronai, skaitomi geriausiais pasaulyje. Tai makaronų makaronai: kietagrūdžiai miltais, mineralais praturtintas šaltinių vanduo, bronzinės formos ir ilgas džiovinimo procesas – tokios yra šio stebuklo paslaptys. Makaronų gamykla Gentile, įkurta 1876 m., yra … Skaitykite išsamiau…

©

Spaghetti Al Nero Di Seppia

Aukščiausios kokybės itališki makaronai, pagaminti iš kietagrūdžių kviečių. Juodą spalvą suteikia sepijų rašalas. Makaronų kokybei svarbiausia yra receptūra ir kietagrūdžių miltų bei vandens santykis. Nuo tinkamų sudėtinių dalių priklauso ir galutinis produkto skonis. Jei makaronai kokybiški, virimo metu praktiškai neišsiskiria … Skaitykite išsamiau…

Picture 3756

Lazanijos lakštai

Aukščiausios kokybės itališki lazanijos lakštai. Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai, vanduo. Virti pasūdytame vandenyje 2 min., kepti orkaitėje 20-25 min.

Picture 1164

Penne al Nero di Seppia

Aukščiausios kokybės itališki makaronai, pagaminti iš kietagrūdžių kviečių. Juodą spalvą suteikia sepijų rašalas. Makaronų kokybei svarbiausia yra receptūra ir kietagrūdžių miltų bei vandens santykis. Nuo tinkamų sudėtinių dalių priklauso ir galutinis produkto skonis. Jei makaronai kokybiški, virimo metu praktiškai neišsiskiria … Skaitykite išsamiau…

Picture 4136

Cannelloni

Aukščiausios kokybės itališki makaronai, pagaminti iš kietagrūdžių kviečių. Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai, vanduo. Siūlome pasigaminti: Cannelloni su rikota ir špinatais. Reiks: 250 g Cannelloni makaronų, 500 g rikotos, 500 g špinatų, 100 g parmezano sūrio, druskos, pipirų, muskato riešuto, 500 … Skaitykite išsamiau…

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė