Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Capocollo stagionato

capocollo_-stagionato

Capocollo stagionato – vytinta kiaulienos sprandinė. Šviežia kiaulienos sprandinė nuplaunama raudonu vynu, įtrinama druska, česnakais ir prieskoninėmis žolėmis ir vytinama.

Capocollo – riebesnė nei vytintas kumpis, tačiau riebalai pasiskirstę tarp raudonos mėsos suteikia gaminiui švelnų skonį ir sultingumo. Capocollo vartojamas kaip užkandis, sumuštiniams, juo gardinamos sriubos ir picos.

  • Gamintojas: “Sapori della Valdichiana” (Italija).

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė