Tradicinis Alfredo padažas. Naudojamas makaronų patiekalams, su vištiena ir daržovėmis. Garbė vadintis visame pasaulyje populiaraus Alfredo padažo kūrėju tenka italui Alfredo di Lelio. Anot legendos, šis virtuvės šefas į tradicinį padažą fettuccine makaronams, daromą iš sviesto ir trumpai brandinto parmezano … Skaitykite išsamiau…
Tradicinis Alfredo padažas, pagardintas grybais. Naudojamas makaronų patiekalams, su vištiena ir daržovėmis. Garbė vadintis visame pasaulyje populiaraus Alfredo padažo kūrėju tenka italui Alfredo di Lelio. Anot legendos, šis virtuvės šefas į tradicinį padažą fettuccine makaronams, daromą iš sviesto ir trumpai … Skaitykite išsamiau…
Tradicinis Alfredo padažas, pagardintas juodaisiais trumais. Naudojamas makaronų patiekalams, su vištiena ir daržovėmis. Garbė vadintis visame pasaulyje populiaraus Alfredo padažo kūrėju tenka italui Alfredo di Lelio. Anot legendos, šis virtuvės šefas į tradicinį padažą fettuccine makaronams, daromą iš sviesto ir … Skaitykite išsamiau…
Pesto Genovese – vienas garsiausių itališkų padažų. Kvapnūs bazilikai, sūris Parmigiano Reggiano, anakardžiai, česnakai, pinijos. Idealiai tinka makaronams, sumuštiniams bei kitiems patiekalams gardinti. La Bonta del Casale – naminės gėrybės iš Apulijos ūkių (Italija). Kompanija naudoja pačius šviežiausius produktus, laikosi … Skaitykite išsamiau…
Tradicinis itališkas padažas iš česnakų, aitriųjų paprikų, petražolių, aliejaus. Puikiai tinka makaronų patiekalams, o taip pat visur, kur norisi aštresnio skonio.
Sultingi itališki pomidorai, sutrinti į tyrę, sudėtyje – pomidorai ir druska. Be konservantų.
Sultingi itališki pomidorai, sutrinti į tyrę, pagardinti bazilikais. Sudėtyje – pomidorai, bazilikai ir druska. Be konservantų.
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė