Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Padažai

alfredo padazas

Alfredo padažas

Tradicinis Alfredo padažas. Naudojamas makaronų patiekalams, su vištiena ir daržovėmis. Garbė vadintis visame pasaulyje populiaraus Alfredo padažo kūrėju tenka italui Alfredo di Lelio. Anot legendos, šis virtuvės šefas į tradicinį padažą fettuccine makaronams, daromą iš sviesto ir trumpai brandinto parmezano … Skaitykite išsamiau…

alfredo padazas su grybais

Alfredo padažas su grybais

Tradicinis Alfredo padažas, pagardintas grybais. Naudojamas makaronų patiekalams, su vištiena ir daržovėmis. Garbė vadintis visame pasaulyje populiaraus Alfredo padažo kūrėju tenka italui Alfredo di Lelio. Anot legendos, šis virtuvės šefas į tradicinį padažą fettuccine makaronams, daromą iš sviesto ir trumpai … Skaitykite išsamiau…

alfredo padazas su trumais

Alfredo padažas su trumais

Tradicinis Alfredo padažas, pagardintas juodaisiais trumais. Naudojamas makaronų patiekalams, su vištiena ir daržovėmis. Garbė vadintis visame pasaulyje populiaraus Alfredo padažo kūrėju tenka italui Alfredo di Lelio. Anot legendos, šis virtuvės šefas į tradicinį padažą fettuccine makaronams, daromą iš sviesto ir … Skaitykite išsamiau…

PESTO-ALLA-GENOVESE

Pesto alla Genovese

Pesto Genovese – vienas garsiausių itališkų padažų. Kvapnūs bazilikai, sūris Parmigiano Reggiano, anakardžiai, česnakai, pinijos. Idealiai tinka makaronams, sumuštiniams bei kitiems patiekalams gardinti. La Bonta del Casale – naminės gėrybės iš Apulijos ūkių (Italija). Kompanija naudoja pačius šviežiausius produktus, laikosi … Skaitykite išsamiau…

cili cesnaku padazas

Padažas “Peperoncino”

Tradicinis itališkas padažas iš česnakų, aitriųjų paprikų, petražolių, aliejaus. Puikiai tinka makaronų patiekalams, o taip pat visur, kur norisi aštresnio skonio.

vistienos-sultinys

Vištienos sultinys

Natūralus vištienos sultinys. Gardžiai sriubai, rizotui, padažams ruošti.

Žuvų sultinys

Žuvų sultinys

Natūralus žuvų sultinys. Gardžiai sriubai, rizotui, padažams ruošti.

passata

Trinti pomidorai „Passata“

Sultingi itališki pomidorai, sutrinti į tyrę, sudėtyje – pomidorai ir druska. Be konservantų.

passata su baziliku

Trinti pomidorai su bazilikais „Passata con Basilico“

Sultingi itališki pomidorai, sutrinti į tyrę, pagardinti bazilikais. Sudėtyje – pomidorai, bazilikai ir druska. Be konservantų.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė