Obuolių, riešutų ir aperityvo Pommeau pagardas idealiai tinka su baltojo pelėsio sūriais, pvz. Brie, Camembert. Cidonijų, čiobrelių ir rozmarinų pagardas. Saldžiarūgščiai cidonijų vaisiai, pagardinti čiobreliais ir rozmarinais, sušvelnina stiprų sūroką mėlynojo pelėsio sūrio skonį, sukurdami naują skonių derinį. Tinka su … Skaitykite išsamiau…
Čatnis – tai saldaus ir aštraus derinys, naujas, originalus ir nepakartojamas skonis. Čatniai yra gaminami iš vaisių arba daržovių, pagardinami įvairiausiais prieskoniais. Produktų įvairovės pasirinkimas labai platus – nuo tradicinių iki egzotiškų. Čatniai vartojami kaip priedai su karštais ar šaltais … Skaitykite išsamiau…
“Les Fruitessence” džemai gaminami iš pilnai prinokusių vaisių ir uogų. Džemai pasaldinti obuolių sultimis, o ne cukrumi. Vaisių kiekis – 65%. Verdami vakuume, todėl kvapas ir spalva nepasikeičia. “Les Fruitessence” džemai yra be sacharozės, todėl vaisių ir uogų skonius jusite … Skaitykite išsamiau…
Mėgstantiems džemus – didesnės ir ekonomiškesnės pakuotės. Mūsų asortimente juodųjų Provanso figų, apelsinų griežinėlių, Aženo slyvų, žalių pomidorų, kriaušių ir graikinių riešutų džemai.
La Bonta del Casale – naminės gėrybės iš Apulijos ūkių (Italija). Kompanija naudoja pačius šviežiausius produktus, laikosi tradicinių receptų, todėl skonis tiesiog įspūdingas. Mūsų asortimente: apelsinų, mandarinų, karčiųjų apelsinų, opuncijų, figų, citrinų, cidonijų, abrikosų, persikų, slyvų džemai.
Figų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikus sūrių palydovas, tiks su minkštais ir šviežiais sūriais, su pusiau brandintais, kietais ir mėlyno pelėsio sūriais. Pateikite su Gouda, Brie, Camembert, Cheddar, Pecorino Romano arba Parmigiano-Reggiano. Derinkite su Manchego, Roquefort, … Skaitykite išsamiau…
Figų džemas su garstyčiomis – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Ragaukite su raudona ir balta mėsa, tiks su mėlyno pelėsio sūriais. Raudonų uogų džemas su kuminu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. … Skaitykite išsamiau…
Garstyčios su ananasais -sužavės spalva, kvapas ir skonis. Ragaukite su balta duona, kaip užtepėlę, puikiai tiks su vištiena ar antiena, sumaišykite su Cheddar sūriu ir užtepkite ant virto kumpio. Garstyčios su migdolais -aukščiausios kokybės garstyčių ir migdolų derinys – stipraus … Skaitykite išsamiau…
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė