Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Čatniai Favols

catniai

Čatnis – tai saldaus ir aštraus derinys, naujas, originalus ir nepakartojamas skonis. Čatniai yra gaminami iš vaisių arba daržovių, pagardinami įvairiausiais prieskoniais. Produktų įvairovės pasirinkimas labai platus – nuo tradicinių iki egzotiškų. Čatniai vartojami kaip priedai su karštais ar šaltais mėsos, žuvies patiekalais, kaip padažai salotoms ar daržovėms, puikus pagardas prie ančių arba žąsų kepenėlių (foie gras) ar sūrių, kaip įdaras kepant paukštieną ar pyragą, kaip užtepas ant duonelės, krekerių ar grissini lazdelių.

Abrikosų čatnis, pagardintas imbieru, anyžiais, muskato riešutu, cinamonu ir kitais prieskoniais tiesiog idealiai tinka prie foie gras (riebiųjų kepenėlų), paštetų, vištienos.

Raudonųjų ir žaliųjų paprikų čatnis daugeliui patiekalų suteiks išskirtinį skonį. Puikiai derės su vištiena, omletu, kietais sūriais.

Mangų čatnis tiks su įvairiais sūriais, ant skrebučio, prie mėsos.

Figų čatnis tiks su sūriais, paštetais, salotomis.

Pomidorų čatnį siūloma ragauti su ožkos pieno sūriais, žuvies ir mėsos patiekalais.

Šalotinių vvogūnų čatnį rekomenduojama vartoti su su įvairiais sūriais, su daržovėmis, salotomis, karšta arba šalta mėsa, su žuvimi, kaip pagardas ant sumuštinio.

Svogūnų čatnį rekomenduojama vartoti su balta mėsa, ožkos minkštaisiais sūriais, paštetais.

Pankolių ir čiobrelių čatnis tiks prie baltos ar raudonos mėsos.

Gamintojas: Favols (Prancūzija)

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė