Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Pasaulio maistas

zaliu citrinu ir cili catnis

Žaliųjų citrinų ir aitriųjų paprikų čatnis

Neįprastas ir egzotiškas žaliųjų citrinų ir aitiųjų paprikų derinys, papildytas aromatingais prieskoniais. Grynasis kiekis: 350 g.

mangu catnis

Mangų čatnis

Aukščiausios kokybės produktas: mangų gabaliukai pagardinti daugybe prieskonių: ožragės, kuminas, česnakai, kardamonai, juodgrūdės sėklos ir kiti. Saldu, aštru, įspūdinga.

astrus mangu catnis

Aštrus mangų čatnis

Saldžiai aštrus mangų čatnis, pagardintas imbieru, česnakais ir aitriosiomis paprikomis. Gaminamas pagal seną Kašmyro slėnio (Indija) gyventojų receptą. Grynasis kiekis: 420 g

papaju ir zaliuju citrinu catnis

Papajų ir žaliųjų citrinų čatnis

Neįprastas ir egzotiškas papajų ir žaliųjų citrinų derinys, papildytas aromatingais prieskoniais: gvazdikėliais, kardamonais, aitriosiomis paprikomis. Grynasis kiekis: 340 g.

marinuoti baklažanai

Marinuoti baklažanai – pickle

Saldžiarūgščiai marinuoti baklažanai tiks prie daugybės indiškų patiekalų, ypač karių. Sudėtis: baklažanai, garstyčios, aitriosios paprikos, kalendros, ožragės, kuminas, ciberžolės, cukrus, cukranendrių actas, aliejus. Kilmės šalis: Indija

Green_Masala_Curry_Paste

Žalioji Masala kario pasta

Žalia Masala arba kitaip dar vadinama ‘Hara Masala’ pasta yra švelnaus skonio. Kalendrų, česnako ir imbiero mišinys puikiai tinka su krevetėmis, vištiena, daržovėmis. Ypač naudotina patiekalams, kuriuos naudojamas kokosų pienas.

Mixed_Pickle

Pickle

Neaišku, kaip lietuviškai vadinti šį produktą: daržovių mišrainė, marinuotos daržovės ir vaisiai? Bet kokiu atveju tai labai tradicinis daržovių ir vaisių pagardas, populiarus visoje Indijoje. Mangai, žaliosios citrinos, morkos, žalios paprikėlės, Karonda vyšnios, aitriosios paprikos, pagardintos ožrage, garstyčiomis, ciberžole.

marinuoti mangai pickle

Marinuoti mangai – pckle

Indijoje šis pagardas vadinamas maangakari’ ir yra labai populiarus. Sudėtis: mangai, aliejus, druska, ožragė, garstyčios, actas, prieskoniai. Kilmės šalis: Indija.

prieskoniu pasta kebabams

Padažas mėsos marinavimui

Česnakai, druska, imbieras, kuminas, kalendra, ciberžolė – viskas, ko reikia skaniai užmarinuoti mėsą. Puikiai tinka kebabams (mėsos maltinukams). Sumaišykite 200 g maltos avienos, 1 smulkintą svogūną, 1 šaukštą šviežių kalnedrų, arbatinį šaukštelį džiovintų mėtų, 2 šaukštus prieskonių pastos, duonos minkštimo … Skaitykite išsamiau…

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė