Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Kiti produktai

Picture 3601

Kuskusas (Couscous)

Kuskusas – greitai paruošiamos manų kruopų granulės. Puikiai tinka salotoms, garnyrams, sriuboms, saldžioms košėms ruošti. Būtinas produktas gaminant Magrebo (šiaurės Afrikos) virtuvės patiekalus.

Arborio ryziai

Ryžiai Arborio

Arborio ryžiai stambūs, apvalūs, krakmolingi grūdai, puikiai tinkantys rizotui ruošti. Gaminant išlieka kietoki viduje, nepraranda formos. Kilmės šalis: Italija

carnaroli ryziai

Ryžiai Carnaroli

Vidutinio stambumo ryžiai Carnaroli idealiai tinka rizoto ruošimui. Nuo labiau žinomų Arborio ryžių skiriasi didesniu krakmolo kiekiu, tvirtesne struktūra, yra ilgesni. Carnaroli dažnai vadinami ryžių karaliumi. Kilmės šalis: Italija.

kynva

Bolivinės balandos

Bolivinės balandos (dar vadinamos kynvomis) – labai sveikas, maistingas ir skanus produktas.

Almondeli migdolai

Almondeli migdolai

Jau šešios Almondeli šeimos kartos su meile ir išmanymu augina migdolus 200 hektarų ūkyje. Išskirtinė kokybė ir nepakartojamas skonis!

viso grūdo basmati ryziai

Viso grūdo Basmati ryžiai

Basmati ryžiai yra ypatinga ilgagrūdžių ryžių rūšis: virdami skleidžia duonos aromatą ir yra švelnaus riešutų skonio. Verdant plonyčiai grūdeliai tampa stambesni ir birūs. Viso grūdo Basmati ryžiai yra dar kvapnesni ir išraiškingesnio skonio. Juose gausu maistinių medžiagų ir natūralių skaidulų.

plikyti ilgagrudziai ryziai

Plikyti ilgagrūdžiai ryžiai

Kvapnūs, nesulimpantys ilgagrūdžiai ryžiai puikiai tinka garnyrams, salotoms, apkepams. Ryžiai specialiai apdoroti garais, šio proceso metu vitaminai ir mineralinės medžiagos yra sustumiamos į grūdo branduolį, todėl vėliau verdant neprarandamos.

ryziai Jasmine

Ilgagrūdžiai Jasmine ryžiai

Birūs ir kartu lengvai sulimpantys Jasmine ryžiai puikiai tinka gilioje keptuvėje gaminamiems patiekalams. Šie ryžiai labai populiarūs Tailande ir turi gėlių  aromatą.

ilgagrudziai ryziai

Ilgagrūdžiai ryžiai

Ilgagrūdžiai ryžiai turi palyginti nedaug krakmolo, todėl gaminant pailgi, plonyčiai, balti grūdeliai beveik nesulimpa. Puikiai tinka garnyrams ir salotoms.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė