Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Ryžiai ir kruopos

kvapieji essenza ryziai

Kvapieji ilgagrūdžiai ryžiai Essenza

Essenza – išvestinė ryžių veislė, auginama Italijoje. Išgauta sukryžminus pakistanietiškus basmati ir tailandietiškus jazminų ryžius.  Ilgagrūdžiai ryžiai turi palyginti nedaug krakmolo, todėl gaminant pailgi, plonyčiai, balti grūdeliai beveik nesulimpa. Gaminant skleidžia kepamos duonos aromatą. Puikiai tinka garnyrams, salotoms ir egzotiškiems … Skaitykite išsamiau…

rosso selvaggio

Ryžiai Rosso Selvaggio

Raudonieji ryžiai Rosso Selvaggio natūraliai auga molingame dirvožemyje. Išsiskiria maloniu ypatingu kvapu, salstelėjusiu skoniu ir spalva (termiškai apdorojus, spalva tampa dar intensyvesnė). Kilmės šalis: Italija.

rudieji ryziai

Rudieji ryžiai Ribe Integrale

Ribe Integrale – iš dalies išvalyti ryžiai. Juos apdorojant pašalinamas tik viršutinis apvalkalas – luobelė, tačiau lieka sėlenos, kuriose sukaupta apie 80% mikroelementų ir vitaminų. Rudieji ryžiai pasižymi stipresniu skoniu, todėl derinami su ryškesnio skonio mėsos ar daržovių patiekalais. Kilmės … Skaitykite išsamiau…

rizoto su šafranu

Rizotas su šafranu

Carnaroli  ryžiai, šafranas, jūros druska, ryžių miltai, morkos, svogūnai, salierai, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, kukurūzų krakmolas, sultinys, mielių ekstraktas, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint galima … Skaitykite išsamiau…

rizoto carbonara

Rizotas “ALLA CARBONARA”

Carnaroli  ryžiai, jūros druska, špekas (rūkytas kumpis), Parmigiano Reggiano sūris, Pecorino sūris, kiaušinių tryniai, česnakai, svogūnai, salierai, morkos, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, bešamelio padažas, grietinėlės milteliai,  duonos trupiniai, ryžių miltai, mielių ekstaktas, sultinys, maltodekstrinas, juodieji pipirai, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 … Skaitykite išsamiau…

rizoto su baravykais

Rizotas su baravykais

Carnaroli  ryžiai, baravykai, jūros druska, ryžių miltai, morkos, svogūnai, salierai, petražolės, česnakai, ypač tyras alyvuogių aliejus, kukurūzų krakmolas, sultinys, mielių ekstraktas, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint … Skaitykite išsamiau…

rizoto su sepijų rašalu

Rizotas su sepijų rašalu

Carnaroli  ryžiai, sepijų rašalas, jūros druska, ryžių miltai, morkos, svogūnai, salierai, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, kukurūzų krakmolas, sultinys, mielių ekstraktas, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint … Skaitykite išsamiau…

rizoto su trumais

Rizotas su trumais

Carnaroli  ryžiai, druska, sūris, ryžių miltai, morkos, svogūnai, alierai, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, sultinys, prieskoniai, mielių ekstraktas, trumai (Tuber aestivum). Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint galima … Skaitykite išsamiau…

lp_arroz_jsendra_1kg_1-228x228

Ryžiai J. Sendra

Aukščiausios kokybės ispaniški ryžiai, skirti paelijai gaminti. Auginami šalia Valensijos, Albufera gamtos draustinyje. Žymimi kilmės vietos nuorodos ženklu “Valensija DOP”. Apvalūs, 5,2 mm skersmens, perlų spalvos J.Sendra ryžiai pasižymi išskirtine savybe sugerti visus skonius ir kvapus, todėl ypač tinka tradicinei … Skaitykite išsamiau…

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė