Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Rizotas su sepijų rašalu

rizoto su sepijų rašalu

Carnaroli  ryžiai, sepijų rašalas, jūros druska, ryžių miltai, morkos, svogūnai, salierai, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, kukurūzų krakmolas, sultinys, mielių ekstraktas, prieskoniai.

Grynasis kiekis: 250 g.

Kilmės šalis: Italija.

Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint galima įpilti vyno. Visą laiką maišant palaipsniui supilkite 650-750 ml verdančio vandens. Virti 15-17 min. Ryžiams išvirus galima pagardinti sviestu ir parmezano sūriu.
Paruošimas mikrobangų krosnelėje: į tinkamą indą suberkite rizoto mišinį ir įpilkite 620 ml šalto vandens. Gerai išmaišykite ir gaminkite mikrobangų krosnelėje 660 W 15 minučių.

„Cascina Belvedere“ rizotai ruošiami pagal tradicinius receptus, naudojant aukščiausios kokybės dehidratuotus ingredientus ir geriausius Carnaroli veislės ryžius. Todėl namuose galite pasigaminti išskirtinį ir sveiką patiekalą, svarbiausia yra tai, kad jį lengva paruošti per trumpą laiką. „Cascina Belvedere“ rizotai yra natūralūs, pagaminti be konservantų ir skonio stipriklių. Supakuoti į skaidrius maišelius, kad matytųsi turinio sudėtis ir kokybė, o apsauginė atmosfera garantuoja produkto šviežumą.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė