Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Brillat Savarin su Provanso prieskoniais ir česnaku

brillat savarin herbs

Be galo turtingos kreminės tekstūros sūris, padengtas Provanso prieskoniais ir smulkintais česnakais. Sūris pavadintas politiko ir žymaus gurmano Jean Anthelme Brillat-Savarin garbei (knygos “Skonio fiziologija” autorius).

Sūris gaminamas Normandijoje (Prancūzija), brandinamas 1-2 savaites. Į sūrio masę įmaišoma grietinėlės.

Minkštas, šviežias, riebus (75 % bendroje masėje), malonaus skonio. Puikiai tiks ant šviežios baltos duonos ar traškių sausainių.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė