Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Cacciottona capra in foglie di noce

caclapuose

Brandintas ožkos pieno sūris riešutmedžio lapuose

  • Pieno gamybos rajonas: Valle del Piave, Belluno provincija.
  • Sudėtis: ožkos pienas, renetas, druska, įvyniotas į riešutmedžio lapus.
  • Žievė: šiek tiek šiurkšti, padengta riešutmedžio lapais.
  • Sūris šviesios dramblio kaulo spalvos, tvirtas.
  • Aromatas:  silpnas riešutmedžio ir ožkos kvapas.
  • Skonis: ryškus, su keistu pasiliekančiu riešutmedžio poskoniu.
  • Siūloma pateikti: su vynu Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, stalo sūris.
  • Gamintojas: Latteria Perenzin (Italija)

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė