Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Caciottona di capra bio

caciotona-capra-bio

Pusiau brandintas sūris, pagamintas iš ekologiško ožkos pieno.

Baltas puskietis sūris, šiek tiek trapus, turintis tipišką, maloniai išliekantį švelnų ožkos aromatą. Tvirto, malonaus skonio. Gali būti vartojamas nebrandintas, tačiau brandinamas metus ir ilgiau tam, kad išgauti pikantiškesnį individualų skonį.

  • Pieno gamybos rajonas: Valle del Piave, Belluno provincija.
  • Sudėtis: ekologiškas ožkos pienas, renetas, druska.
  • Žievė: tvirta, šiek tiek šiurkšti, ochros spalvos.
  • Sūris: šviesios dramblio kaulo spalvos, tvirtas, šiek tiek grublėtas.
  • Aromatas:  intensyvus, ilgai išliekantis, bet malonus.
  • Skonis: tvirtas, malonus, ilgiau brandinant tampa pikantiškesnis.
  • Siūloma pateikti: su vynu Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.
  • Gamintojas: Latteria Perenzin (Italija)

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė