Caciottona di capra bio

Pusiau brandintas sūris, pagamintas iš ekologiško ožkos pieno.

Baltas puskietis sūris, šiek tiek trapus, turintis tipišką, maloniai išliekantį švelnų ožkos aromatą. Tvirto, malonaus skonio. Gali būti vartojamas nebrandintas, tačiau brandinamas metus ir ilgiau tam, kad išgauti pikantiškesnį individualų skonį.

  • Pieno gamybos rajonas: Valle del Piave, Belluno provincija.
  • Sudėtis: ekologiškas ožkos pienas, renetas, druska.
  • Žievė: tvirta, šiek tiek šiurkšti, ochros spalvos.
  • Sūris: šviesios dramblio kaulo spalvos, tvirtas, šiek tiek grublėtas.
  • Aromatas:  intensyvus, ilgai išliekantis, bet malonus.
  • Skonis: tvirtas, malonus, ilgiau brandinant tampa pikantiškesnis.
  • Siūloma pateikti: su vynu Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.
  • Gamintojas: Latteria Perenzin (Italija)