Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Castelmagno DOP

castelmagno

Trapios tekstūros, labai įdomaus skonio sūris iš Pjemonto. Gali būti su mėlynuoju pelėsiu, gali būti be, mat pelėsis atsiranda savaime, nėra dirbtinai įšvirkščiamas.  Paviršius padengtas rusvai pilkšvu pelėsiu.

Tai vienas seniausių itališkų sūrių, minimas dar 1277 m. Skanus su medumi ar džemu, puikiai tiks rizoto, virtinukams (gnocchi) ir makaronams gardinti. Derinkite su itališkais vynais: Barolo, Reciota della Valpolicella, Chianti.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė