Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Ispanija

manchego

Manchego

Manchego – sūris, gaminamas La Mancha regione (Ispanija) ir tik iš Manchega veislės avių pieno. Manchega avys ištisus metus ganosi ganyklose ir minta vietos augalais, jos geriausiai prisitaikė prie vietos klimatinių sąlygų, kurios yra labai atšiaurios: vasaros labai karštos, o … Skaitykite išsamiau…

buanalba

Ožkų pieno sūris Buenalba

Nepasterizuoto ožkų pieno sūris, brandintas 3 ir 8 mėnesius. Puskietis, labai malonaus ožkų pieno sūriams būdingo skonio. Kuo ilgiau brandintas, tuo sodresnis. Pagamintas La Mancha regione (centrinė Ispanija). Gamintojas: QUESOS FINCA LA PRUDENCIANA (Ispanija).

picon

Picon

Mėlynojo pelėsio sūris, daromas šiaurinėje Ispanijos dalyje, Kantabrijos regione, Picos de Europa kalnų apylinkėse (nuo čia kilęs ir sūrio pavadinimas). Nuo 1994 m. žymimas DOP ženklu (saugoma kilmės vietos nuoroda), daromas griežtai laikantis tradicijų. Brandinamas min. 2 mėnesius olose, esančiose … Skaitykite išsamiau…

Vallesur Iberico

Queso Vallesur

Brandintas karvės ir avies pieno sūris, labai panašus į garsųjį Manchego (šiek tiek švelnesnis): puskietis, labai malonaus skonio. Brandintas 3 ir 6 mėnesius. Gamintojas: Spanish Food Trade (Ispanija).

cabra pimento

Cabra pimento

Nepasterizuoto ožkų pieno sūris su paprika. Puskietis, įdomaus, elegantiško skonio sūris, kuriame puikiai dera ožkų pieno sūriams būdingas skonis ir paprika. Pagamintas La Mancha regione (centrinė Ispanija). Gamintojas: QUESOS FINCA LA PRUDENCIANA (Ispanija).

viejo-maestro

Viejo Maestro

Sūris, pagamintas iš Retinta veislės ožkų pieno, brandintas 40 dienų. Minkštos tekstūros, padengtas pilkšvu pelėsiu. Intensyvaus, tačiau malonaus skonio. 2006 metais apdovanotas bronzos medaliu kategorijoje “Geriausias ispaniškas sūris” parodoje IV Gourmetquesos Madride. Derinimas su vynu: baltieji Sauvignon Blanc, Riesling, Albarino.

tierno la casita

La Casita Caprillice

Pusiau minkštas ožkos pieno sūris, brandintas 20 dienų. Pavadinimas “La Casita” išvertus iš ispanų kalbos, reiškia “namelis”, taip sūris vadinamas dėl savo formos. Sviestinės tekstūros, labai malonaus skonio, lengvai pjaustomas sūris. Tiks tiek sūrių lėkštei, tiek įvairiems patiekalams ruošti. Kilmės … Skaitykite išsamiau…

caprillice requeson

Caprillice Requeson

Šviežias, varškinės tekstūros ožkos pieno sūris, be konservantų ar spalviklių. Sudėtyje gausu aminorūgščių, baltymų ir mažai riebalų. Labai sveikas produktas, rekomenduojamas besilaikantiems dietos, ir žmonėms, turintiems virškinimo problemų. Caprillice Requeson gali būti naudojamas daugybei patiekalų ruošti. Jei pateiksite su su … Skaitykite išsamiau…

semicurado

Madurado Oreado Caprillice

Lengvai brandintas (30 dienų), puskietis ožkos pieno sūris. Labai švelnaus skonio, dėl savo šviežumo patiks visiems ožkų sūrių mėgėjams. Kilmės šalis: Ispanija

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė