Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Ispanija

vallesur su trumais

Vallesur su trumais

Išskirtinio skonio avies pieno sūris, pagardintas juodaisiais trumais.

vallesur su pedro ximenez1

Vallesur su Pedro Ximenez

Avies pieno sūris su Pedro Ximenez vynu. Kilmės šalis: Ispanija

manchego

Manchego DOP

Manchego – sūris, gaminamas La Mancha regione (Ispanija) ir tik iš Manchega veislės avių pieno. Manchega avys ištisus metus ganosi ganyklose ir minta vietos augalais, jos geriausiai prisitaikė prie vietos klimatinių sąlygų, kurios yra labai atšiaurios: vasaros labai karštos, o … Skaitykite išsamiau…

semicurado

Madurado Oreado Caprillice

Trumpai brandintas (30 dienų), puskietis ožkos pieno sūris. Labai švelnaus skonio, dėl savo šviežumo patiks visiems ožkų sūrių mėgėjams. Kilmės šalis: Ispanija

madurado la casita

Madurado La Casita Caprillice

Mažiausiai 30 dienų brandintas ožkos pieno sūris. Sviestinės, tamprios tekstūros, subtilaus skonio. Pavadinimas “La Casita” išvertus iš ispanų kalbos, reiškia “namelis”, taip sūris vadinamas dėl savo formos. Kilmės šalis: Ispanija

semi romero

Semicurado Al Romero Caprillice

Mažiausiai 70 dienų brandintas ožkos pieno sūris, padengtas rozmarinais. Puikaus skonio ir aromato. Kilmės šalis: Ispanija

curado

Curado Caprillice

6 mėnesius brandintas ožkos pieno sūris. Intensyvaus, subalansuoto skonio. Puikiai tiks sūrių lėkštei. Kilmės šalis: Ispanija

semi al vino

Semicurado Al Vino Caprillice

Pusiau minštas ožkos pieno sūris 35 dienas mirkytas raudoname vyne. Puikus ožkos sūrio ir raudono vyno derinys. Kilmės šalis: Ispanija

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė