Manchego – sūris, gaminamas La Mancha regione (Ispanija) ir tik iš Manchega veislės avių pieno. Manchega avys ištisus metus ganosi ganyklose ir minta vietos augalais, jos geriausiai prisitaikė prie vietos klimatinių sąlygų, kurios yra labai atšiaurios: vasaros labai karštos, o … Skaitykite išsamiau…
Mėlynojo pelėsio sūris, daromas šiaurinėje Ispanijos dalyje, Kantabrijos regione, Picos de Europa kalnų apylinkėse (nuo čia kilęs ir sūrio pavadinimas). Nuo 1994 m. žymimas DOP ženklu (saugoma kilmės vietos nuoroda), daromas griežtai laikantis tradicijų. Brandinamas min. 2 mėnesius olose, esančiose … Skaitykite išsamiau…
Brandintas karvės ir avies pieno sūris, labai panašus į garsųjį Manchego (šiek tiek švelnesnis): puskietis, labai malonaus skonio. Brandintas 3 ir 6 mėnesius. Gamintojas: Spanish Food Trade (Ispanija).
Pusiau minkštas ožkos pieno sūris, brandintas 20 dienų. Pavadinimas “La Casita” išvertus iš ispanų kalbos, reiškia “namelis”, taip sūris vadinamas dėl savo formos. Sviestinės tekstūros, labai malonaus skonio, lengvai pjaustomas sūris. Tiks tiek sūrių lėkštei, tiek įvairiems patiekalams ruošti. Kilmės … Skaitykite išsamiau…
Šviežias, varškinės tekstūros ožkos pieno sūris, be konservantų ar spalviklių. Sudėtyje gausu aminorūgščių, baltymų ir mažai riebalų. Labai sveikas produktas, rekomenduojamas besilaikantiems dietos, ir žmonėms, turintiems virškinimo problemų. Caprillice Requeson gali būti naudojamas daugybei patiekalų ruošti. Jei pateiksite su su … Skaitykite išsamiau…
Lengvai brandintas (30 dienų), puskietis ožkos pieno sūris. Labai švelnaus skonio, dėl savo šviežumo patiks visiems ožkų sūrių mėgėjams. Kilmės šalis: Ispanija
Mažiausiai 30 dienų brandintas ožkos pieno sūris. Sviestinės, tamprios tekstūros, subtilaus skonio. Pavadinimas “La Casita” išvertus iš ispanų kalbos, reiškia “namelis”, taip sūris vadinamas dėl savo formos. Kilmės šalis: Ispanija
Išskirtinis ožkos pieno sūris, praturtintas bifidobakterijomis ir Lactobacillus rhamnosus bakterijomis. Šių mikroorganizmų dėka sūris įgauna daug naudingų savybių: padeda atkurti žarnyno mikroflorą, padeda virškinimui, didina organizmo atsparumą. Kilmės šalis: Ispanija
Mažiausiai 70 dienų brandintas ožkos pieno sūris, padengtas rozmarinais. Puikaus skonio ir aromato. Kilmės šalis: Ispanija
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė