Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Ispanija

madurado la casita

Madurado La Casita Caprillice

Mažiausiai 30 dienų brandintas ožkos pieno sūris. Sviestinės, tamprios tekstūros, subtilaus skonio. Pavadinimas “La Casita” išvertus iš ispanų kalbos, reiškia “namelis”, taip sūris vadinamas dėl savo formos. Kilmės šalis: Ispanija

madurado bifidus

Madurado Bífidus Caprillice

Išskirtinis ožkos pieno sūris, praturtintas bifidobakterijomis ir Lactobacillus rhamnosus bakterijomis. Šių mikroorganizmų dėka sūris įgauna daug naudingų savybių: padeda atkurti žarnyno mikroflorą, padeda virškinimui, didina organizmo atsparumą. Kilmės šalis: Ispanija

semi romero

Semicurado Al Romero Caprillice

Mažiausiai 70 dienų brandintas ožkos pieno sūris, padengtas rozmarinais. Puikaus skonio ir aromato. Kilmės šalis: Ispanija

curado

Curado Caprillice

6 mėnesius brandintas ožkos pieno sūris. Intensyvaus, subalansuoto skonio. Puikiai tiks sūrių lėkštei. Kilmės šalis: Ispanija

caprillice tierno servileta

Tierno Servilleta Caprillice

Šviežias tradicinis ožkos pieno sūris iš Valensijos. Savo formą sūris įgauna nuo medžiagos, kuriame brandinamas. Minkštas, stangrios tekstūros, švelnus sūris. Kilmės šalis: Ispanija

madurado servilleta

Madurado Servilleta Caprillice

Mažiausiai 25 dienas brandintas tradicinis ožkos pieno sūris iš Valensijos. Savo formą sūris įgauna nuo medžiagos, kuriame brandinamas. Minkštas, stangrios tekstūros, švelnus sūris. Kilmės šalis: Ispanija

semi al vino

Semicurado Al Vino Caprillice

Pusiau minštas ožkos pieno sūris 35 dienas mirkytas raudoname vyne. Puikus ožkos sūrio ir raudono vyno derinys. Kilmės šalis: Ispanija

rulo

Rulo Caprillice

Minkštas varškinės tekstūros ožkos pieno sūris, padengtas baltu pelėsiu. Intensyvaus, ožkos pienui būdingo skonio. Kilmės šalis: Ispanija

buenalba vyne

Cabra al Vino

Nepasterizuoto ožkų pieno sūris, brandintas raudoname Merlot vyne (6-8 mėnesius). Puskietis, nepaprastai įdomaus, elegantiško skonio sūris, kuriame puikiai dera ožkų pieno sūriams būdingas skonis ir vyno aromatas bei lengva lengva rūgštelė. Legenda teigia: galbūt buvo labai karšta popietė, galbūt buvo … Skaitykite išsamiau…

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė