Millefoglie al marzemino

Sūris gaminamas ir apdorojamas taip, kad viduje susidarytų sluoksniuota struktūra, vėliau leisianti prasiskverbti vynui. Sūrio galva subadoma ir įmerkiama į saldų razinų vyną Marzemino di Refrontolo.

  • Pieno gamybos rajonas: Alpinės Treviso ir Belluno prieškalnės
  • Sudėtis: pienas, renetas, druska, Marzemino razinų vynas
  • Žievė: lygi, rubino spalvos.
  • Sūris dramblio kaulo spalvos, su rubininėmis vagelėmis.
  • Aromatas: Marzemino razinų vyno kvapas.
  • Skonis: labai neįprastas, susipina sūrio pikantiškumas ir vyno saldumas.
  • Siūloma pateikti: su Marzemino passito, Refrontolo passito, kaip stalo sūrį.
  • Gamintojas: Latteria Perenzin (Italija)