Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Millefoglie al marzemino

marzemino2

Sūris gaminamas ir apdorojamas taip, kad viduje susidarytų sluoksniuota struktūra, vėliau leisianti prasiskverbti vynui. Sūrio galva subadoma ir įmerkiama į saldų razinų vyną Marzemino di Refrontolo.

  • Pieno gamybos rajonas: Alpinės Treviso ir Belluno prieškalnės
  • Sudėtis: pienas, renetas, druska, Marzemino razinų vynas
  • Žievė: lygi, rubino spalvos.
  • Sūris dramblio kaulo spalvos, su rubininėmis vagelėmis.
  • Aromatas: Marzemino razinų vyno kvapas.
  • Skonis: labai neįprastas, susipina sūrio pikantiškumas ir vyno saldumas.
  • Siūloma pateikti: su Marzemino passito, Refrontolo passito, kaip stalo sūrį.
  • Gamintojas: Latteria Perenzin (Italija)

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė