Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Sūriai

Cabrion

Šviežias ožkos pieno sūris.  Labai švelnios tekstūros ir skonio. Kilmės šalis: Prancūzija

cacsiene

Cacciottona capra fieno

Brandintas ožkos pieno sūris šiene Pieno gamybos rajonas: Valle del Piave, Belluno provincija. Sudėtis: ožkos pienas, renetas, druska, įsuktas į šieną. Žievė: šiek tiek šiurkšti, su šieno įspaudomis (žymėmis). Sūris šviesios dramblio kaulo spalvos, tvirtas. Aromatas:  intenysvus šieno ir žolės … Skaitykite išsamiau…

calvados

La Vache qui se frotte Calvados

60 dienų brandintas karvės pieno sūris. Brandinimo metu pastoviai plaunamas kalvadosu. Salsvoko, išraiškingo skonio.

blu-del-monviso

Blu del Moncenisio

“Blu del Moncenisio” – aštrus, labai stipraus skonio sūris su mėlynuoju pelėsiu. Pakankamai tvirtos struktūros. Brandinamas mažiausiai 90 dienų. Kilmės šalis: Italija

fromages

Grand Roichot

Švelnios plautos žievės sūris gaminamas iš nepasterizuoto karvės pieno. Brandinamas ant medinių lentynų 3 mėnesius ir 2-3 kartus per savaitę plaunamas sūriu vandeniu. Roichot pasižymi intensyviu skoniu ir minkšta tekstūra.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė