Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Pecorino Moliterno al Tartufo

Moliterno al tartufo

Nepasterizuoto avies pieno sūris su trumais iš Sardinijos (Italija). Brandinamas  ir skalaujamas alyvuogių aliejaus ir vyno acto mišiniu 12 mėnesių. Kuomet sūris įgyja savo charakterį, prisotinamas juodųjų trumų kremo ir toliau brandinamas 6 mėnesius.

Tikra trumų “bomba”!

Puikiai tiks su kilmingais itališkais vynais Barolo, Barbaresco ar Amarone.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė