Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Brillat Savarin su spanguolėmis

brilat su spanguomis

Be galo turtingos kreminės tekstūros sūris, padengtas spanguolėmis. Sūris pavadintas politiko ir žymaus gurmano Jean Anthelme Brillat-Savarin garbei (knygos “Skonio fiziologija” autorius).

Sūris gaminamas Normandijoje (Prancūzija), brandinamas 1-2 savaites. Į sūrio masę įmaišoma grietinėlės.

Minkštas, šviežias, riebus (75 % bendroje masėje), malonaus skonio. Puikiai tiks ant šviežios baltos duonos ar traškių sausainių.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė