Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Prancūzija

Bûche de Chèvre Zickli

Ypač kreminis ir tirpstantis burnoje ožkos pieno sūris su žolelėmis. Kilmės šalis: Prancūzija

Cabrion

Šviežias ožkos pieno sūris.  Labai švelnios tekstūros ir skonio. Kilmės šalis: Prancūzija

calvados

La Vache qui se frotte Calvados

60 dienų brandintas karvės pieno sūris. Brandinimo metu pastoviai plaunamas kalvadosu. Salsvoko, išraiškingo skonio.

fromages

Grand Roichot

Švelnios plautos žievės sūris gaminamas iš nepasterizuoto karvės pieno. Brandinamas ant medinių lentynų 3 mėnesius ir 2-3 kartus per savaitę plaunamas sūriu vandeniu. Roichot pasižymi intensyviu skoniu ir minkšta tekstūra.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė