Traškūs vafliuko formos krekeriai, pagaminti Olandijoje, šeimos įmonėje Verduijn’s Fine Biscuits. Pagardinti juodaisiais pipirais ir jūros druska; su sūriu, medumi ir garstyčiomis; su sūriu, pomidorais ir bazilikais; su pesto ir parmezano sūriu. -
Krekeriai su trumais. Draugauja su Brie, Emmentaliu, Mascarpone ar jaunu Gouda. Krekeriai su rūkyta druska. Draugauja su Brie, Emmentaliu, Robiola ir Mozzarella. Krekeriai su juoda druska ir ryžiais. Draugauja su Cheddar, Manchego, plautos žievės sūriais ir Stilton.
Burokėlių, morkų, manijokų, batatų traškučiai. Subalansuota mažiems ir dideliems, labai skanu!
Tikri bulvių traškučiai – be priedų, spalviklių, stipriklių – o ir kam jie reikalingi, jei paprastas derinys: bulvės, aliejus ir druska – sukuria tokį skonį, jog paragavus ranka pati tiesiasi dar
Skrudinta kiaulienos šoninė ir skrudintas kumpis – rimtas reikalas. Idealiai tiks savaitgaliui prie alaus!
Klasikiniai, su pomidorais ir bazilikais, su rozmarinais. Traškūs krekeriai puikiai tiks su užtepėlėmis, paštetais, minkštais sūriais.
Tradicinės duonos lazdelės su alyvuogių aliejumi iš Italijos. Puikiai dera prie itališko kumpio, džiovintų pomidorų, alyvuogių, įvairių užtepėlių, salotų ar sriubų.
Skrudintos pupos su druska ir skrudintos pupos su aitriosiomis paprikomis- idealus užkandis prie alaus. Kilmės šalis: Ispanija
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė