Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Produktai su trumais

Moliterno al tartufo

Pecorino Moliterno al Tartufo

Nepasterizuoto avies pieno sūris su trumais iš Sardinijos (Italija). Brandinamas  ir skalaujamas alyvuogių aliejaus ir vyno acto mišiniu 12 mėnesių. Kuomet sūris įgyja savo charakterį, prisotinamas juodųjų trumų kremo ir toliau brandinamas 6 mėnesius. Tikra trumų “bomba”! Puikiai tiks su … Skaitykite išsamiau…

sviestas su juodais trumais

Sviestas su juodaisiais trumais

Sviestas su juodųjų trumų gabaliukais. Puikiai tinka ant pakepintos duonos, griliuotos mėsos, rizotams ruošti. Sudėtis: sviestas 95%, vasariniai trumai (Tuber Aestivum Vitt) 5 %. Pakuotė: 40 ir 75 g. Kilmės šalis: Italija.

sviestas su baltaisiais trumais

Sviestas su baltaisiais trumais

Sviestas su baltųjų trumų gabaliukais. Puikiai tinka ant pakepintos duonos, griliuotos mėsos, makaronų patiekalams, omletams, rizotams ruošti. Sudėtis: sviestas 95%, trumai Bianchetto 5% (Tuber Borchii o Albidum Pico), baltieji trumai 0,5% (Tuber Magnatum Pico). Pakuotė: 40 ir 75 g. Kilmės … Skaitykite išsamiau…

aliejus su juodaisiais trumais

Alyvuogių aliejus su juodaisiais trumais

Ypač grynas alyvuogių aliejus su juodaisiais trumais. Puikiai tinka gardinti makaronų, mėsos ir žuvies patiekalus, omletus. Naudokite neapdorotą ant paruoštų patiekalų arba šiek tiek įpilkite ruošdami (pvz., į omletą). Pakuotė: 60 ir 100 ml. Kilmės šalis: Italija.

aliejus su baltaisiais trumais

Alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais

Ypač grynas alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais. Puikiai tinka gardinti makaronų, mėsos ir žuvies patiekalus, omletus. Naudokite neapdorotą ant paruoštų patiekalų arba šiek tiek įpilkite ruošdami (pvz., į omletą). Pakuotė: 60 ir 100 ml. Kilmės šalis: Italija.

padazas su trumais 1

Padažas su trumais “Salsa Tartufata”

Puikus produktas, kuris gali būti naudojamas galybei patiekalų ruošti: užkandžiams, pagrindiniams patiekalams, sriuboms, picoms, salotoms, net desertams. Puikiai tinka su mėsa, žuvimi, kiaušiniais. Skanus ir vienas ant pakepintos duonos. Galima gardinti  bešamelio ar bet kokį kitą padažą. Sudėtis: grybai (Agaricus … Skaitykite išsamiau…

padazas su trumais 5

Padažas su trumais “Salsa Tartufata 5%”

Puikus produktas, kuris gali būti naudojamas galybei patiekalų ruošti: užkandžiams, pagrindiniams patiekalams, sriuboms, picoms, salotoms, net desertams. Puikiai tinka su mėsa, žuvimi, kiaušiniais. Skanus ir vienas ant pakepintos duonos, rekomenduojama praskiesti alyvuogių aliejumi ar grietinėlė. Sudėtis: grybai (Agaricus Bisporus), saulėgrąžų … Skaitykite išsamiau…

padazas su trumais 15

Padažas su trumais “Salsa Tartufata 15%”

Natūralus padažas (be aromatų), kuriame net 15 % trumų. Naudojamas užkandžiams, pagrindiniams patiekalams, sriuboms, picoms, salotoms, net desertams. Puikiai tinka su mėsa, žuvimi, kiaušiniais. Sudėtis: grybai (Agaricus Bisporus), vasariniai trumai 15% (Tuber Aestivum Vitt), saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, juodosios alyvuogės, … Skaitykite išsamiau…

baltuju trumu ir parmigiano reggiano kremas

Sūrio Parmigiano Reggiano ir baltųjų trumų kremas

Paruoštas padažas, kurį tereikia užtepti ant paskrudintos duonos, galima gardinti mėsos, žuvies ir kitus patiekalus. Sudėtis: grietinėlė, Parmigiano Reggiano DOP 25%, sviestas, baltieji trumai 3% (Tuber Magnatum Pico), kukurūsų miltai, druska. Kilmės šalis: Italija.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė