Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Vytinti kumpiai

jamon-serrano-jamon-reserva-don-raimundo

Ispaniškas vytintas kumpis, 18 mėn.

Ispaniškas vytintas kumpis “Serrano Don Raimundo”. Vytintas min. 18 mėn. Svoris ~ 8kg. Kaina – 120 € (stovas į kainą neįskaičiuotas)

JAMON SERRANO

Ispaniškas vytintas kumpis, 15 mėn.

Ispaniškas vytintas kumpis “Serrano (MOMENTUM)”, stovas kumpiui, specialus peilis. Vytintas min. 15 mėn. Svoris ~ 8kg. Supakuotas į dėžę.

bresaola

Bresaola

Bresaola – itališka vytinta jautiena. Nuo kitų vytintų gaminių skiriasi tuo, kad ruošiama iš ypatingai liesos mėsos. Mėsa įtrinama druska ir prieskoniais, į kurių sudėtį dažniausiai įeina cinamonas, muskato riešutas, kadagio uogos, juodieji pipirai, lauro lapai, čiobreliai, raudonėliai, rozmarinai ir … Skaitykite išsamiau…

prosciutto_parma

Prosciutto Crudo Di Parma Gran Riserva

Parmos kumpis – vienas paklausiausių ir populiariausių itališkų produktų pasaulyje. 1963 m. specialiai įkurtas konsorciumas griežtai reguliuoja šio produkto kokybę. Parmos kumpiui naudojamos tik vyriškos giminės tam tikrų veislių (Large White, Landrance ir Duroc) užpakalinės kiaulių kojos. Kiaulės turi būti … Skaitykite išsamiau…

jamon dezuteje

Serrano kumpis dėžutėje

Serrano kumpis, vytintas 18 mėnesių. Supakuotas į dėžutę. Svoris ~850 g.

prosciutti-sdaniele-senza-osso

Prosciutto di San Daniele DOP

Itališkas vytintas kumpis “Prosciutto di San Daniele” (be kaulų), vytintas 16 mėn. Teigiama, kad “Prosciutto di San Daniele” gaminamas nuo keltų-romėnų laikų. Udine srityje esančiame San Daniele del Friuli kumpių gamybos buvo imtasi dėl vietovės klimato, ypač palankaus brandinti mėsai: … Skaitykite išsamiau…

toscano-dop-osso

Prosciutto Toscano DOP

Vytintas kiaulienos kumpis, pagamintas Toskanos regione (Italija). Gaminys pažymėtas DOP ženklu – saugoma vietos kilmės nuoroda; tai reiškia, kad kumpių gamybai naudojama tik Toskanos regione auginamų kiaulių mėsa. Kiaulės turi būti mažiausiai 9 mėn. amžiaus, sverti 144-176 kilogramus. Draudžiama naudoti … Skaitykite išsamiau…

toscano-dop

Prosciutto Toscano DOP (be kaulo)

Vytintas kiaulienos kumpis, pagamintas Toskanos regione (Italija). Gaminys pažymėtas DOP ženklu – saugoma vietos kilmės nuoroda; tai reiškia, kad kumpių gamybai naudojama tik Toskanos regione auginamų kiaulių mėsa. Kiaulės turi būti mažiausiai 9 mėn. amžiaus, sverti 144-176 kilogramus. Draudžiama naudoti … Skaitykite išsamiau…

serrano 500

Jamón serrano Don Raimundo

Švelnaus skonio vytintas kumpis be kaulų ir odos, pagamintas Aragono provincijoje (Ispanija). Vytintas 12 mėn.

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė