Užupio krautuvė — vytinti kumpiai, alyvuogių aliejus ir kiti delikatesai

Avinžirnių ir chorizo dešros troškinys su ožkos sūriu

avinzirniai su chorizo

Alyvuogių aliejuje pakepinkite špinatus (apie 4 min.), įpilkite šlakelį raudono vyno acto ir druskos, trumpai patroškinkite ir sudėkite į dubenėlį.
Toje pačioje keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūną, sudėkite keptas konservuotas paprikas, česnako, supjaustytas chorizo dešreles. Pagardinkite rūkyta paprika ir aitriąją paprika, sudėkite avinžirnius ir dar šiek tiek patroškinkite. Sudėkite špinatus, apibarstykite petražolėmis ir šviežiu ožkos sūriu.

Skanaus!

Detalus receptas: http://food52.com/recipes/27537-a-warm-pan-of-chickpeas-chorizo-and-chevre

Draugai

Naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi

Mūsų partneriai

  • Favols
  • part_jl
  • part_ea
  • part_tc
  • part_dg
  • part_pp
  • part_fb
  • part_gg
  • part_fc

Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.

Sukūrė: novelė