Juodų pupelių, vyšninių pomidorų ir fetos sūrio mišrainė

Juodų pupelių vyšninių pomidorų ir fetos sūrio mišrainėJei gaminti ruošiatės vakare, juodąsias pupeles užmerkite iš ryto (mirkt turėtų apie 12 val.), tuomet 1-1,5 val. virkite, kol suminkštės (kad būtų gardesnės, į puodą įmeskite morką, svogūną, saliero stiebą, lauro lapą, česnako skiltelę).
Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau ir kepkite orkaitėje arba naudokite konservuotus pusiau džiovintus vyšninius pomidorus.
Lengvai paskrudinkite migdolus.
Viską sumaišykite: pupeles, pomidorus, migdolus, fetos sūrį, užpilkite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, pagardinkite čiobreliais, raudonėliais ir druska.
Šaltinis: http://katieatthekitchendoor.com/2012/07/01/cookbook-of-the-month-super-natural-every-day/