Pailgos formos, tamsiai violetinės-juodos spalvos alyvuogės. Vaisiai skinami jau sunokę, ruošiami tradiciniu Aragono (Ispanija) būdu: tik su vandeniu ir druska, todėl alyvuogėse išlieka šiek tiek natūralaus kartumo. Puikiai tinka kaip užkandis, salotoms, makaronų patiekalams ir troškiniams.
Aukščiausios kokybės saulėje džiovinti pomidorai, pagardinti kaparėliais, česnakais ir prieskoninėmis žolelėmis. Gamintojas: Claudio Lombardi (Italija)
Marinuotos kaparių uogos yra malonaus, rūgštoko skonio. Valgomos kaip užkandis, tinka salotoms, padažams, sumuštiniams gardinti.
Lengvai aštrios paprikėlės, įdarytos tunu ir kaparėliais – puikus, lengvas užkandis.
Paprikėlės įdarytos Riccotta ir kaparėliais. Gamintojas: Claudio Lombardi (Italija)
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė