Paštetų rinkinys “Metų laikai”: ėrienos paštetas su paprikomis ir čiobreliais, antienos paštetas su alyvuogėmis ir bazilikais, fazanų paštetas su slyvomis ir voveraitėmis, žąsienos paštetas su kriaušėmis ir trumais (4×65 g). Kilmės šalis: Prancūzija.
Rinkinys: ančių kepenėlės ir figų džemas. Gamintojas: Ducs de Gascogne (Prancūzija).
Nesmulkintos riebiosios ančių kepenėlės (entier) 130 g, figų džemas 40 g. Foie gras de Canard (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš anties kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir … Skaitykite išsamiau…
Foie gras (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš anties ar žąsies kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir žinomiausių prancūzų virtuvės delikatesų. Tai labai turtingo, sviestinio ir delikataus skonio … Skaitykite išsamiau…
Foie gras de Canard (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš anties kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir žinomiausių prancūzų virtuvės delikatesų. Tai labai turtingo, sviestinio ir delikataus skonio … Skaitykite išsamiau…
Foie gras de Canard (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš anties kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir žinomiausių prancūzų virtuvės delikatesų. Tai labai turtingo, sviestinio ir delikataus skonio … Skaitykite išsamiau…
Foie gras de Canard (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš anties kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir žinomiausių prancūzų virtuvės delikatesų. Tai labai turtingo, sviestinio ir delikataus skonio … Skaitykite išsamiau…
Foie gras d’Oie (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš žąsies kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir žinomiausių prancūzų virtuvės delikatesų. Tai labai turtingo, sviestinio ir delikataus skonio produktas. … Skaitykite išsamiau…
Foie gras de Canard (riebiosios kepenys) – produktas, pagamintas iš anties kepenų. Paukščiai auginami specialiu būdu, tam tikru periodu taikant priverstinį penėjimą. Foie gras yra vienas iš populiariausių ir žinomiausių prancūzų virtuvės delikatesų. Tai labai turtingo, sviestinio ir delikataus skonio … Skaitykite išsamiau…
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė