Sultingos figos, įdarytos romo skonio šokoladiniu įdaru ir dengtos juodu šokoladu. Grynasis kiekis: 106 g (6 vnt.). Kilmės šalis: Ispanija.
Burnoje tirpstantys šokoladiniai triufeliai: su pistacijomis, mėtomis, sūdytos karamelės gabaliukais, aitriosiomis paprikomis, šampano brendžiu, kakavos gabaliukais. Pakuotėje 100 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Vieno kąsnio (vos 5 mm storio) juodo šokolado plytelės: įdarytos karamele ir pasifloromis su skrudintomis sezamo sėklomis; su Alfonso mangų įdaru; įdarytos džino skonio šokoladu. Kilmės šalis: Vengrija.
Tradicinės angliškos arbatos: pusryčių arbata, popietės arbata ir Earl Grey. Visos turtingos, bet tuo pat metu švelnios. Supakuotos arbatos maišeliuose ir birios. Stilingose skardinėse dėžutėse.
Vytinimo laikas – min. 10 mėn. Svoris – 1 kg. Parduodamas su specialiu stovu ir peiliu. Supakuotas į dėžę. Kumpis be kaulo. Vytintas kumpis, ispaniškai chamon (rašoma jamon) – ispanų virtuvės pasididžiavimas. Be jo neįsivaizduojamas nei šventinis, nei kasdienis stalas. … Skaitykite išsamiau…
Teatime - Mi&Cu Gourmet sukurta serija šokoladų, kuriuose persipina įvairių arbatų, prieskonių, uogų ir riešutų skoniai. Netikėti ir unikalūs deriniai. Pu Erh arbatos skonio šokoladas su migdolais ir avietėmis, 60 g. Juodosios arbatos Assam skonio šokoladas su migdolais ir prieskoniais, 60 g. Baltosios arbatos … Skaitykite išsamiau…
Visame pasaulyje garsus Valrhona 66% juodas šokoladas nustebins aromatu ir skoniu. Rankų darbo šokoladas, pagamintas su meile ir aistra. Rankų darbo 40% pieniškas šokoladas, pagamintas iš Ekvadore augintų kakavos pupelių. Švelnaus, šilkinio, tikro skonio. Elegantiška, solidi pakuotė. Valrhona 33% blond šokoladas. … Skaitykite išsamiau…
Fusion – pati kūrybiškiausia Mi&Cu saldumynų linija. Derinami skirtingi skoniai ir tekstūros. Kai kurie deriniai gali tapti tikru atradimu. Braškės ir jogurtas. Braškių šviežumas ir saldumas bei jogurto švelnumas. Subalansuotas, malonus ir užburiantis skonis. 80 g Jazminai, kardamonas ir citrina. Išskirtinis … Skaitykite išsamiau…
Figų pagardas su balzaminiu actu ir Porto vynu – puikus sūrių palydovas, tiks su minkštais ir šviežiais sūriais, su pusiau brandintais, kietais ir mėlyno pelėsio sūriais. Pateikite su Gouda, Brie, Camembert, Cheddar, Pecorino Romano arba Parmigiano-Reggiano. Derinkite su Manchego, Roquefort, … Skaitykite išsamiau…
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė