Obuolių, riešutų ir aperityvo Pommeau pagardas idealiai tinka su baltojo pelėsio sūriais, pvz. Brie, Camembert. Cidonijų, čiobrelių ir rozmarinų pagardas. Saldžiarūgščiai cidonijų vaisiai, pagardinti čiobreliais ir rozmarinais, sušvelnina stiprų sūroką mėlynojo pelėsio sūrio skonį, sukurdami naują skonių derinį. Tinka su … Skaitykite išsamiau…
Čatnis – tai saldaus ir aštraus derinys, naujas, originalus ir nepakartojamas skonis. Čatniai yra gaminami iš vaisių arba daržovių, pagardinami įvairiausiais prieskoniais. Produktų įvairovės pasirinkimas labai platus – nuo tradicinių iki egzotiškų. Čatniai vartojami kaip priedai su karštais ar šaltais … Skaitykite išsamiau…
“Les Fruitessence” džemai gaminami iš pilnai prinokusių vaisių ir uogų. Džemai pasaldinti obuolių sultimis, o ne cukrumi. Vaisių kiekis – 65%. Verdami vakuume, todėl kvapas ir spalva nepasikeičia. “Les Fruitessence” džemai yra be sacharozės, todėl vaisių ir uogų skonius jusite … Skaitykite išsamiau…
Mėgstantiems džemus – didesnės ir ekonomiškesnės pakuotės. Mūsų asortimente juodųjų Provanso figų, apelsinų griežinėlių, Aženo slyvų, žalių pomidorų, kriaušių ir graikinių riešutų džemai.
La Bonta del Casale – naminės gėrybės iš Apulijos ūkių (Italija). Kompanija naudoja pačius šviežiausius produktus, laikosi tradicinių receptų, todėl skonis tiesiog įspūdingas. Mūsų asortimente: apelsinų, mandarinų, karčiųjų apelsinų, opuncijų, figų, citrinų, cidonijų, abrikosų, persikų, slyvų džemai.
“Les Creatives” džemai – tai tradicinių receptų ir naujų bei labai netikėtų idėjų mišinys. Tiesiog pribloškianti skonių įvairovė. Daugiau nei 50 skonių džemų iš įvairių uogų ir vaisių: Morello vyšnių, braškių, trijų citrusinių vaisių, Mirabelle slyvų, ananasų ir pasiflorų, maliūgų-vanilės, … Skaitykite išsamiau…
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė