Essenza – išvestinė ryžių veislė, auginama Italijoje. Išgauta sukryžminus pakistanietiškus basmati ir tailandietiškus jazminų ryžius. Ilgagrūdžiai ryžiai turi palyginti nedaug krakmolo, todėl gaminant pailgi, plonyčiai, balti grūdeliai beveik nesulimpa. Gaminant skleidžia kepamos duonos aromatą. Puikiai tinka garnyrams, salotoms ir egzotiškiems … Skaitykite išsamiau…
Raudonieji ryžiai Rosso Selvaggio natūraliai auga molingame dirvožemyje. Išsiskiria maloniu ypatingu kvapu, salstelėjusiu skoniu ir spalva (termiškai apdorojus, spalva tampa dar intensyvesnė). Kilmės šalis: Italija.
Ribe Integrale – iš dalies išvalyti ryžiai. Juos apdorojant pašalinamas tik viršutinis apvalkalas – luobelė, tačiau lieka sėlenos, kuriose sukaupta apie 80% mikroelementų ir vitaminų. Rudieji ryžiai pasižymi stipresniu skoniu, todėl derinami su ryškesnio skonio mėsos ar daržovių patiekalais. Kilmės … Skaitykite išsamiau…
Carnaroli ryžiai, šafranas, jūros druska, ryžių miltai, morkos, svogūnai, salierai, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, kukurūzų krakmolas, sultinys, mielių ekstraktas, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint galima … Skaitykite išsamiau…
Carnaroli ryžiai, jūros druska, špekas (rūkytas kumpis), Parmigiano Reggiano sūris, Pecorino sūris, kiaušinių tryniai, česnakai, svogūnai, salierai, morkos, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, bešamelio padažas, grietinėlės milteliai, duonos trupiniai, ryžių miltai, mielių ekstaktas, sultinys, maltodekstrinas, juodieji pipirai, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 … Skaitykite išsamiau…
Carnaroli ryžiai, baravykai, jūros druska, ryžių miltai, morkos, svogūnai, salierai, petražolės, česnakai, ypač tyras alyvuogių aliejus, kukurūzų krakmolas, sultinys, mielių ekstraktas, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint … Skaitykite išsamiau…
Carnaroli ryžiai, sepijų rašalas, jūros druska, ryžių miltai, morkos, svogūnai, salierai, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, kukurūzų krakmolas, sultinys, mielių ekstraktas, prieskoniai. Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint … Skaitykite išsamiau…
Carnaroli ryžiai, druska, sūris, ryžių miltai, morkos, svogūnai, alierai, petražolės, ypač tyras alyvuogių aliejus, sultinys, prieskoniai, mielių ekstraktas, trumai (Tuber aestivum). Grynasis kiekis: 250 g. Kilmės šalis: Italija. Rizoto paruošimas: supilkite pakelio turinį į karštą keptuvę su aliejumi. Norint galima … Skaitykite išsamiau…
Aukščiausios kokybės ispaniški ryžiai, skirti paelijai gaminti. Auginami šalia Valensijos, Albufera gamtos draustinyje. Žymimi kilmės vietos nuorodos ženklu “Valensija DOP”. Apvalūs, 5,2 mm skersmens, perlų spalvos J.Sendra ryžiai pasižymi išskirtine savybe sugerti visus skonius ir kvapus, todėl ypač tinka tradicinei … Skaitykite išsamiau…
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė