Brandintas ožkos pieno sūris šiene Pieno gamybos rajonas: Valle del Piave, Belluno provincija. Sudėtis: ožkos pienas, renetas, druska, įsuktas į šieną. Žievė: šiek tiek šiurkšti, su šieno įspaudomis (žymėmis). Sūris šviesios dramblio kaulo spalvos, tvirtas. Aromatas: intenysvus šieno ir žolės … Skaitykite išsamiau…
60 dienų brandintas karvės pieno sūris. Brandinimo metu pastoviai plaunamas kalvadosu. Salsvoko, išraiškingo skonio.
“Blu del Moncenisio” – aštrus, labai stipraus skonio sūris su mėlynuoju pelėsiu. Pakankamai tvirtos struktūros. Brandinamas mažiausiai 90 dienų. Kilmės šalis: Italija
Švelnios plautos žievės sūris gaminamas iš nepasterizuoto karvės pieno. Brandinamas ant medinių lentynų 3 mėnesius ir 2-3 kartus per savaitę plaunamas sūriu vandeniu. Roichot pasižymi intensyviu skoniu ir minkšta tekstūra.
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė