Saliami dešra su trumais (triufeliais). Stipraus, specifinio trumų kvapo ir skonio. Vytinta 2-3 mėnesius.
Pasterizuoto avies pieno sūris su trumais iš Sardinijos (Italija). Brandinamas ir skalaujamas alyvuogių aliejaus ir vyno acto mišiniu 12 mėnesių. Kuomet sūris įgyja savo charakterį, prisotinamas juodųjų trumų kremo ir toliau brandinamas 6 mėnesius. Tikra trumų “bomba”! Puikiai tiks su … Skaitykite išsamiau…
Pusiau kietas karvės pieno sūris, brandintas 8-10 savaičių. Ypatingą skonį suteikia tikri trumai. Jei ieškote kažko ypatingo, šis sūris būtent jums! Kilmės šalis: Olandija
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė