Vytinta Iberijos mentė. Vytinimo laikas – min. 24 mėn. Svoris – 5-5,5 kg. Kiaulės šertos grūdais. Parduodama su specialiu stovu ir peiliu. Supakuota į dėžę. “Jamon Iberico“ (liet. Iberijos kumpis) – labiausiai vertinamas ir brangiausias kumpis, gaminamas tik iš juodųjų … Skaitykite išsamiau…
Vytinimo laikas – min. 10 mėn. Svoris – 5 – 5,50 kg. Parduodama su specialiu stovu ir peiliu. Supakuota į dėžę. Mentė gaminama taip pat, kaip ir galinis kumpis. Esminis skirtumas – mentė yra mažesnio svorio. Priekinės kojos taip pat, … Skaitykite išsamiau…
Vytinimo laikas – min. 10 mėn. Svoris – 6,5 – 7 kg. Parduodamas su specialiu stovu ir peiliu. Supakuotas į dėžę. Vytintas kumpis, ispaniškai chamon (rašoma jamon) – ispanų virtuvės pasididžiavimas. Be jo neįsivaizduojamas nei šventinis, nei kasdienis stalas. “Jamon … Skaitykite išsamiau…
Vytinimo laikas – min. 10 mėn. Svoris – 1 kg. Parduodamas su specialiu stovu ir peiliu. Supakuotas į dėžę. Kumpis be kaulo. Vytintas kumpis, ispaniškai chamon (rašoma jamon) – ispanų virtuvės pasididžiavimas. Be jo neįsivaizduojamas nei šventinis, nei kasdienis stalas. … Skaitykite išsamiau…
Ispaniškas vytintas kumpis “Serrano Don Raimundo”. Vytintas min. 18 mėn. Svoris ~ 8kg. Kaina – 120 € (stovas į kainą neįskaičiuotas)
Parmos kumpis – vienas paklausiausių ir populiariausių itališkų produktų pasaulyje. 1963 m. specialiai įkurtas konsorciumas griežtai reguliuoja šio produkto kokybę. Parmos kumpiui naudojamos tik vyriškos giminės tam tikrų veislių (Large White, Landrance ir Duroc) užpakalinės kiaulių kojos. Kiaulės turi būti … Skaitykite išsamiau…
Itališkas vytintas kumpis “Prosciutto di San Daniele” (be kaulų), vytintas 16 mėn. Teigiama, kad “Prosciutto di San Daniele” gaminamas nuo keltų-romėnų laikų. Udine srityje esančiame San Daniele del Friuli kumpių gamybos buvo imtasi dėl vietovės klimato, ypač palankaus brandinti mėsai: … Skaitykite išsamiau…
Bresaola – itališka vytinta jautiena. Nuo kitų vytintų gaminių skiriasi tuo, kad ruošiama iš ypatingai liesos mėsos. Mėsa įtrinama druska ir prieskoniais, į kurių sudėtį dažniausiai įeina cinamonas, muskato riešutas, kadagio uogos, juodieji pipirai, lauro lapai, čiobreliai, raudonėliai, rozmarinai ir … Skaitykite išsamiau…
Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir naujienas sužinokite patys pirmi
Užupio krautuvė © 2010. Visos teisės saugomos.
Sukūrė: novelė